Andy Roddick-cudo iz Amerike!

@Jankovic Fan
Tvoja strucnost me zabrinjava:D

@Srle
Potpuno si u pravu...
Rodik nije poznat po Roland Garros-u...i upravo zato sam i stavio da mu zelim sve najbolje nakon ove pobjede...
Ali naravno, uvijek se tu nadje neko pametan...kao ovog puta Majat. i ostali...

Ali pricamo o tome sta bi bilo kad bi bilo....Sta bi bilo da Noletu ne radi servis ili da Nadal odjednom prestane da igra sa osnovne?Tako da...Nemojmo tako da pricamo. Ako je Karlovic "razbijac" ako je to i Rodik,pa sta onda? Svako koristi ono sto zna....

Ali da bi bio medju prva tri igraca na svetu ( u ovom moemntu) ne mozes da imas samo jednu dobru osobinu.Univerzalci su sada na ceni,vidi se :) :) :)

Medjutim,mene vise nervira "usporavanje" trave na Vimbldonu i mislim da je to totalno pogresan korak. Ako su tri meseca,uslovno receno "smaraci" mogli da cepaju sljaku,a da se serveri nerviraju,zasto ne pruziti sansu bar mesec dana i "udaracima" da se malo raduju? Na to mislim pre svega na samo 2 turnira godisnje na travi sto igraju vrhunski igraci a jedan od njih je i Vimbldon,najcuveniji od svih.

Dakle,treba pruziti sansu i Rodiku da se malo raduje....

Pa upravo to. Ako iams prva dva meseca turnire na nekoj srednje brzoj podlozi,onda imas dva mastersa na brzoj,pa dva i po meseca spore..Pa bio bi red da das bar mesec dana bas,bas brze podloge,da se malo i serveri raduju sezoni :) :) :)

Medjutim,sve je to komercijala...Usporis travu,dobijes tenis sa dosta prebacivanja i to je to...OK,slazem se da je to lepse,ali nema smisla. Pitam se da li bi ikada Sampras uzeo 7 Vimbldona da su mu usporili travu? Pa tesko..Nasao bi se neki Agasi i to je to...Jednostavno,trebali su da ostave Vimbldon kakav jeste i to je to. Na kraju krajeva,ni Federer ne servira 250 km/h pa ga je uzimao 5 puta..Dakle,treba tu i nesto vise od servisa.Zato ga recimo Karlovic nikad nece uzeti.

meni nije lepse da gledam tenis sa vise prebacivanja! a i da jeste (ko sto i rekoste) pored toliko turnira na betonu i sljaci, bar ovih nekoliko nedelja trave ne moraju da diraju....

a i ako su toliko godina na tom vimbldonu jeli g0*na sa neradnom nedeljom (koja je onomad kostala novaka sanse da igra protiv nadala, a nadala kasnije verovatno i titule) i glupom tradicijom... sta sada izvode?!

ma sve se moze samo kad nekome odgovara...

Poslednja izmena od moderatora:
A sto se tice usporavanja trave... samo mi recite na sta ovde pada Borg,najveci igrac osnovnih podloga u istoriji!!!

I njemu je prva nedelja Vimbldona predstavljala problem,jer je tu,za razliku od svih ostalih igraca u narednih 30 godina,dolazio kao sampion Rolan Garosa. A on ne samo da je to prezivljavao nego bi u drugoj nedelji sa lakocom dolazio do titula. Ako mozete da izmislite neku tecnost pomocu koje ce trava ostati ista nakon dvonedeljnog gazenja vi je predlozite

Mnogi kazu da trava nije kao pre ali niko ziv nije kriv jednom Rodiku sto kao dvostruki finalista dozvoljava sebi poraz od neozbiljnog Tipsarevica. Ne vidim da to preterao smeta Federeru a Rafa ima tri finala,kakva god da je trava

borg.jpg

Poslednja izmena:

Back