Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Ala ste vi ljudi cudni :)

Covek ima svoje ekstremno misljenje - OK. Imaju ga i drugi,mozda u manjoj meri,zavisi ko koga voli i koliko ;)

Dakle,nisam se do sada upustao u tu pricu,al mi sada nesto dosadno :D :D :D Iako ja NARAVNO navijam za Federera (to valjda svi znaju),neam tu mnogo price da je Nole vrhunski igrac. JESTE,ni ja ga ne volim kad predaje meceve,tad me opasno nervira i to svaki put kazem...Ali on jeste vrhunski igrac.On je covek vec 2 pune godine treci na svetu,heeeeeeeeej,treci!!! U redu, do sada jednostavno nije imao mozak za bar drugo mesto-u svakom direktnom duelu prosle godine sa Nadalom i Federerom,kad je trebalo da ih preskoci,zavrsavao kao porazeni. I to je istina.Ove godine je imao sansu da pobedom nad Nieminenom preskoci Federera,pa opet nije uspeo.... I OK,mozda jednostavno jos nije spreman za DRUGO mesto. Za prvo ce mu jos trebati vremena....

Ali kako god,decko je treci na svetu! Mozemo da vrtimo pricu koliko hocemo,ali on definitivno jeste vrhunski igrac. E sad,sto mene strasno nerviraju njena i JJ taktika uzimanja medicinskih tajma auta,to je druga stvar. Nole je definitivno buducnost tenisa. Ne kazem da nikad nece biti pvi,mozda je ovo Noletov plafon,ko zna? E,ali zato Nole ima godine ispred sebe da nam pokaze da moze vise!

Na kraju krajeva,uzeo je covek prosle godine Masters,Masters Kup i Grend Slem,na Olimpijadi je bio treci,odgirao je jos 2 polufinala GSa...Malo li je? Na kraju je zaostajao samo 10 poena iza Federera,a to valjda nesto znaci,koliko god Federer imao tesku godinu sto sa igrom sto sa bolescu.

Gde nije imao sansu,prosle godine 3 puta je sam odlucivao u direktnim duelima da li ce biti No 2. Ove godine jednom je imao sansu ali je izgubio od Nieminena! Imao je Nole sanse,a verovatno ce ih jos imati..Mada je navijam da Federer bude prvi,a ko je drugi ili treci manje je bitno.

Gde nije imao sansu,prosle godine 3 puta je sam odlucivao u direktnim duelima da li ce biti No 2. Ove godine jednom je imao sansu ali je izgubio od Nieminena! Imao je Nole sanse,a verovatno ce ih jos imati..Mada je navijam da Federer bude prvi,a ko je drugi ili treci manje je bitno.

ja takodje verujem da ce se Fed vratiti na br. 1 to bih najvise voleo i to bi bilo najpostenije,...a Djokovic jeste odlucivao teoretski...odnosno utoliko, da je dobio te meceve bio bi 2., ali fakat je da on NIJE mogao da ih dobije...tako da ipak nije imao sansu da bude 2...imao je teoretsku...

to ko kad bi rekao, nasi imaju sansu protiv spanije sad, odlucuju direktno u mecevima...a ne odlucuju nista...i nikakvu sansu nemaju...apsolutno nikakvu...jos ne igra ni verdasko, povredjen...da je igrao on, bilo bi 5:0 i dubl bi izgubili...

Rodik je sasvim solidan,ali u poslednje vreme nikako da dodje do nekog Gren Slem finala a i osvaja turnire prve kategorije...Barem da osvoji neki masters....Ali o servisu nema sta puno da se kaze,jedino sto je lose za njega je sto na sljaci takav servis gotovo da ne znaci nista...

ja takodje verujem da ce se Fed vratiti na br. 1 to bih najvise voleo i to bi bilo najpostenije,...a Djokovic jeste odlucivao teoretski...odnosno utoliko, da je dobio te meceve bio bi 2., ali fakat je da on NIJE mogao da ih dobije...tako da ipak nije imao sansu da bude 2...imao je teoretsku...
ajaaaoooj... "najpostenije"... :lol:

a sta je po tebi sansa ako nije mec posle koga si 2. na svetu?

Fakat koriste Hrvati.........................
Nemam ja nista protvi Hrvata, ali gore si navodio da nisi...

za razliku od nekih Rodik je bio 1. reket sveta, i to kad se Federer probijao...tako da po tvojoj logici, Djokovic tek nije nista posto je 3.i nikad nije imao sansu da se priblizi 2. poziciji...takozvani veciti 3. mada ove god ce pasti sa te pozicije sigurno :D

Vidis li ti koliko ti nemas pojma.
Kako nije imao SANSE kada je pre AO bio na samo 50 bodovaod FEDERERA ;).

Konacno i da pobjednicki krene kroz Francusku Endi Rodik!:D
Prosao je prvo kolo veoma ubjedljivo, 3-0(6-2, 6-4, 6-2) protiv domaceg takmicara Zuana...

Zadnji put se radovao na Roland Garros-u vec davne 2005.-e godine...Volio bih da dogura sto vise ove godine!

Idemo Endi!:heart:

@Majat.
U ovom trenutku najveci uspjeh...posto je Roland Garros tek poceo...

U bliskoj proslosti je tresao Djokovica...:D Ali dobro, i to je mali uspjeh...posto je Djokovic mali igrac...:hahaha:

Pobedio je Djokovica, kada Nole nije igrao nimalo dobro, zna se koje bolji igrac. Rodik je bio prvi kad jos nije Fed zavladao, kada realno nije bila neka konkurencija, Rodik ne moze da se nosi sa najboljima, i to je to. Dobar je igrac, vec je godinama u top 10, sto je ogroman uspeh, ali nije on za dela.

Back