Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
Ala ste vi ljudi cudni 
Covek ima svoje ekstremno misljenje - OK. Imaju ga i drugi,mozda u manjoj meri,zavisi ko koga voli i koliko
Dakle,nisam se do sada upustao u tu pricu,al mi sada nesto dosadno
Iako ja NARAVNO navijam za Federera (to valjda svi znaju),neam tu mnogo price da je Nole vrhunski igrac. JESTE,ni ja ga ne volim kad predaje meceve,tad me opasno nervira i to svaki put kazem...Ali on jeste vrhunski igrac.On je covek vec 2 pune godine treci na svetu,heeeeeeeeej,treci!!! U redu, do sada jednostavno nije imao mozak za bar drugo mesto-u svakom direktnom duelu prosle godine sa Nadalom i Federerom,kad je trebalo da ih preskoci,zavrsavao kao porazeni. I to je istina.Ove godine je imao sansu da pobedom nad Nieminenom preskoci Federera,pa opet nije uspeo.... I OK,mozda jednostavno jos nije spreman za DRUGO mesto. Za prvo ce mu jos trebati vremena....
Ali kako god,decko je treci na svetu! Mozemo da vrtimo pricu koliko hocemo,ali on definitivno jeste vrhunski igrac. E sad,sto mene strasno nerviraju njena i JJ taktika uzimanja medicinskih tajma auta,to je druga stvar. Nole je definitivno buducnost tenisa. Ne kazem da nikad nece biti pvi,mozda je ovo Noletov plafon,ko zna? E,ali zato Nole ima godine ispred sebe da nam pokaze da moze vise!
Na kraju krajeva,uzeo je covek prosle godine Masters,Masters Kup i Grend Slem,na Olimpijadi je bio treci,odgirao je jos 2 polufinala GSa...Malo li je? Na kraju je zaostajao samo 10 poena iza Federera,a to valjda nesto znaci,koliko god Federer imao tesku godinu sto sa igrom sto sa bolescu.

Covek ima svoje ekstremno misljenje - OK. Imaju ga i drugi,mozda u manjoj meri,zavisi ko koga voli i koliko

Dakle,nisam se do sada upustao u tu pricu,al mi sada nesto dosadno

Ali kako god,decko je treci na svetu! Mozemo da vrtimo pricu koliko hocemo,ali on definitivno jeste vrhunski igrac. E sad,sto mene strasno nerviraju njena i JJ taktika uzimanja medicinskih tajma auta,to je druga stvar. Nole je definitivno buducnost tenisa. Ne kazem da nikad nece biti pvi,mozda je ovo Noletov plafon,ko zna? E,ali zato Nole ima godine ispred sebe da nam pokaze da moze vise!
Na kraju krajeva,uzeo je covek prosle godine Masters,Masters Kup i Grend Slem,na Olimpijadi je bio treci,odgirao je jos 2 polufinala GSa...Malo li je? Na kraju je zaostajao samo 10 poena iza Federera,a to valjda nesto znaci,koliko god Federer imao tesku godinu sto sa igrom sto sa bolescu.