Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Pa kada je razlika u godinama oko, 4,5 i imaju obojica po GS i 4 mastersa samo sto nole ima i Masters kup!!! Kada taj isti nole ima mnogo bolji h2h sa najboljim teniserom ikada(Fed), i njega je dobio za taj Gs, i h2h sa Rafom. To sto nole igra dobro na svim podlogama, o igri da nepricam.

Endi je upravo u sjajnom mecu pobijedio Verdaska...i pogodite sa kime ce se susresti u cetvrtfinalu?:per:
Sa Novakom:D

Slijedi...da cemo gledati jos jedan dobar mec...:D

Odlicno je pocela sezona na betonu!:)

Samo naprijed Endi!:heart:

;):D

Tezak i neizvestan mec, moram priznati, i pohvale za Verdaska, ali Endi je bio jednostavno bolji.Cestitke.
Hm, ne znam bas za koga cu da navijam u cetvrtfinalu.;)Uz to cu samo diskretno da dodam go A-Rod!:)

E vidis tu si upravu- mislim to da ce sutra da izgubi jer ne igra nesto posebno...
Ali i sam si video sta mu uradi nole kad je iole spreman, mislim us open 2007, ovaj jadan nije ni isao na Olimpijadu, zbog us opena.... mislim razumem da ga volis kao igraca mnogo, sto je super, ali brate vide se ko je bolji i ko ima igru, da pobedi najbolje!!!!!

pa sad....da je bio jednostavno bolji, igrali bi u dva seta, bez taj-brejkova...nego se dečko namučio pošteno sa verdaskom...to je jednostavno objašenjenje.

Dobro, sto se bas hvatas za to jednostavno?:confused:Moglo je da se zavrsi i drugacije, lako, ali nije i to zato sto je u odlucujucim momentima Rodik bio bolji, bilo to jednostavno ili ne.Rodik je bio sa psiholoske strane jaci u tim momentima od Verdaska i to je presudilo.

Sta, hoces da mi kazes da je Najneprikosnoveniji #001 Ikada Igde uspeo da izgubi treci set, iako je vodio sa 5-1 i Francuz bio povredjen?!... Ma, hajte, molim vas... Kakav Conga, RF je u polufinalu, to vas oci varaju... takve meceve gubi samo onaj usljivi Nole...

Jedan od najvecih tenisera danasnjice, najbolji americki teniser, u proslosti 1. na ATP listi tacnije 2003.godine ...Roze je kriv sto mu karijera nije jos bolja:mrgreen:
Do sada je osvojio jedan Gren Slem - US Open 2003. godine...i tri puta je bio u finalu...2 puta Vimbldon i jednom US Open i sva tri puta zasmetao mu je Federer...Tu su jos i 4 osvojena Mastersa...
Poznat je po svom sjajnom servisu i forhendu(veoma jaki udarci)...drzi rekord kao covjek koji je izveo najbrzi servis u profesionalnom tenisu 249,4km/h!
Do sada je zaradio oko 14 miliona dolara...
Ima 25 godina tako da se i dalje moze dosta ocekivati od njega...

Meni je on sladji od Novaka Djokovica.

Back