Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Odlican mec...naravno da nijesam zadovoljan pobjednikom...ali tako je kako je...:)
Bilo je veoma izjednaceno... Malo je vise srece imao Rafa pred kraj drugog seta ili bi se moglo reci da je Endi imao malo manje znanja...
Sveukupno jesam zadovoljan:)
Bilo je to jedno lijepo tenisko vece:)

Endi, samo naprijed!:heart:

Naravno da nismo mislili,cuj Rodik da dobije Nadala,spanac bi ga dobio sa jednom rukom :)

Grizli to je moje misljenje i ne salim se.Ne gotivim nesto Rodika ima taj dobar servis i to je to,kad ga ide,moze da pobedi skoro svakoga,ali generalno mi se ne svidja,ni kao igrac ni kao covek.

Sto se tice Rafe i Noleta njih dvojica su mi omiljeni i navijam za njih da osvoje trofej.Doduse prvo ipak za Noleta,pa onda za Rafu.I oni su mi primeri pravih sportista,uvek se medjusobno postuju a i druze sa i van terena...

Nadam se da trofej ide ili u Srbiju ili u Spaniju

Naravno da nismo mislili,cuj Rodik da dobije Nadala,spanac bi ga dobio sa jednom rukom :)

Grizli to je moje misljenje i ne salim se.Ne gotivim nesto Rodika ima taj dobar servis i to je to,kad ga ide,moze da pobedi skoro svakoga,ali generalno mi se ne svidja,ni kao igrac ni kao covek.

Sto se tice Rafe i Noleta njih dvojica su mi omiljeni i navijam za njih da osvoje trofej.Doduse prvo ipak za Noleta,pa onda za Rafu.I oni su mi primeri pravih sportista,uvek se medjusobno postuju a i druze sa i van terena...

Nadam se da trofej ide ili u Srbiju ili u Spaniju

haha, tresle su se Nadalu gace u 2. setu pri rezultatu 2:1 kad je rodik uzeo brejk..imao je srece Rafa.."jednom rukom.." el ima jos neki vic? haha :D

Da imao je srece :roll: Rodik nije dobar kad treba, ko mu je kriv za to.
Rafa je zato najbolji, jer i kad ne igra kako treba nadje nacin da pobedi, dok Rodik to nema, sada ima samo svoj servis, i kad ga izda zna se kako igra slabo ;)

imao je srece, rodik je imao brejk prednosti u 2. setu..lako je mogao da izgubi nadal..a koliko god dobar server bio, teniser ne moze pobediti samo servom ;)

Da imao je srece :roll: Rodik nije dobar kad treba, ko mu je kriv za to.
Rafa je zato najbolji, jer i kad ne igra kako treba nadje nacin da pobedi, dok Rodik to nema, sada ima samo svoj servis, i kad ga izda zna se kako igra slabo ;)

Ma daj bre pusti ga pise bezveze...Cuj Nadal da se uplasi Rodika???:rotf:

Kao sto sam rekao Rafa bi pobedio Rodika u svim uslovima...Kad bi mu stavili traku oko ociju i tada verujem da bi ga spanac dobio:D

Upravo tako Rodik prakticno ima samo taj servis i zato sam rekao kad ga hoce taj prvi servis onda moze da iznenadi skoro sve,a generalno smesan je...

@NS GARI
Ako ti se ne svidja, to ne znaci da nije odlican;)
Sto se tice toga ko je kakav sportista...to se nikad ne zna...jer svi su ljudi glumci pred kamerama...

P.S. Medjusobni skor Nadal - Rodik nakon ovog meca je 6-3, izuzimajuci sljaku 4-3(ne izgleda da ga bas dobija u svim uslovima i sa trakom na ocima)...
Siguran sam, sto se tice straha, da se Rodik nista vise ne plasi Nadala nego on njega;)

@Uros_92
Nadal je igrao odlicno, trudio se tokom svakog poena, trcao po svaku lopticu...ali nije mu islo kako treba zato sto je Rodik bio odlican... I nije nista strasno to reci...
Ne moze neko samo sa servisom da bude prvi na svijetu... Iz toga bismo zakljucili da Novak nema nijedan kvalitet jer ne moze da bude prvi na svijetu... Moras da budes realniji...

@NS GARI
Ako ti se ne svidja, to ne znaci da nije odlican;)
Sto se tice toga ko je kakav sportista...to se nikad ne zna...jer svi su ljudi glumci pred kamerama...

P.S. Medjusobni skor Nadal - Rodik nakon ovog meca je 6-3, izuzimajuci sljaku 4-3(ne izgleda da ga bas dobija u svim uslovima i sa trakom na ocima)...
Siguran sam, sto se tice straha, da se Rodik nista vise ne plasi Nadala nego on njega;)

@Uros_92
Nadal je igrao odlicno, trudio se tokom svakog poena, trcao po svaku lopticu...ali nije mu islo kako treba zato sto je Rodik bio odlican... I nije nista strasno to reci...
Ne moze neko samo sa servisom da bude prvi na svijetu... Iz toga bismo zakljucili da Novak nema nijedan kvalitet jer ne moze da bude prvi na svijetu... Moras da budes realniji...

Nadal nije igrao ni priblizno odlicnog! Udarci nisu bili na njegovom nivou, dosta slabi i opet na pola terena, po neki dobar udarac.Ni blizu one igra sa Us Opena.
Za Rodika priznajem da je bio dobar, napisao sam to vec par postova u nazad. Ali daleko od toga da je Rada igrao odlicno.
Moze on to i mora bolje veceras.Ako bude igrao kao protiv Rodika, Novak nece imati velikih problema.

Back