GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Lepo sam se nasmejao...Rafa u 2 seta, rutinski. Drugaciji rezultat ce za mene biti iznenadjenje
![]()
I treba da se smijes...nijesmo ovdje da se svadjamo...

Tu rutinu ce ostaviti za Djokovica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo sam se nasmejao...Rafa u 2 seta, rutinski. Drugaciji rezultat ce za mene biti iznenadjenje
![]()
Ozbiljno mislim da Rodik nije pretnja za Rafu.
E jedva cekam mecDa vidim koliko sam bio u pravu
![]()
![]()
Otresao ga Rafa ko slinu i to sa pola snageNavijam za finale Rafa vs Nole,to bi bilo pravo finale,vrhunskih sportista,kao i coveka
![]()
Otresao ga Rafa ko slinu i to sa pola snage![]()
Navijam za finale Rafa vs Nole,to bi bilo pravo finale,vrhunskih sportista,kao i coveka![]()
Otresao ga Rafa ko slinu i to sa pola snageNavijam za finale Rafa vs Nole,to bi bilo pravo finale,vrhunskih sportista,kao i coveka
![]()
Naravno da nismo mislili,cuj Rodik da dobije Nadala,spanac bi ga dobio sa jednom rukom
Grizli to je moje misljenje i ne salim se.Ne gotivim nesto Rodika ima taj dobar servis i to je to,kad ga ide,moze da pobedi skoro svakoga,ali generalno mi se ne svidja,ni kao igrac ni kao covek.
Sto se tice Rafe i Noleta njih dvojica su mi omiljeni i navijam za njih da osvoje trofej.Doduse prvo ipak za Noleta,pa onda za Rafu.I oni su mi primeri pravih sportista,uvek se medjusobno postuju a i druze sa i van terena...
Nadam se da trofej ide ili u Srbiju ili u Spaniju
Da imao je sreceRodik nije dobar kad treba, ko mu je kriv za to.
Rafa je zato najbolji, jer i kad ne igra kako treba nadje nacin da pobedi, dok Rodik to nema, sada ima samo svoj servis, i kad ga izda zna se kako igra slabo![]()
Da imao je sreceRodik nije dobar kad treba, ko mu je kriv za to.
Rafa je zato najbolji, jer i kad ne igra kako treba nadje nacin da pobedi, dok Rodik to nema, sada ima samo svoj servis, i kad ga izda zna se kako igra slabo![]()
@NS GARI
Ako ti se ne svidja, to ne znaci da nije odlican![]()
Sto se tice toga ko je kakav sportista...to se nikad ne zna...jer svi su ljudi glumci pred kamerama...
P.S. Medjusobni skor Nadal - Rodik nakon ovog meca je 6-3, izuzimajuci sljaku 4-3(ne izgleda da ga bas dobija u svim uslovima i sa trakom na ocima)...
Siguran sam, sto se tice straha, da se Rodik nista vise ne plasi Nadala nego on njega
@Uros_92
Nadal je igrao odlicno, trudio se tokom svakog poena, trcao po svaku lopticu...ali nije mu islo kako treba zato sto je Rodik bio odlican... I nije nista strasno to reci...
Ne moze neko samo sa servisom da bude prvi na svijetu... Iz toga bismo zakljucili da Novak nema nijedan kvalitet jer ne moze da bude prvi na svijetu... Moras da budes realniji...