- Poruka
- 6.108
Note 20 ultra
Znaci samo necu zvuk kad se nesto skinulo
То ја мислим да не можеш да дисеблујеш на глобалном нивоу али можеш рецимо да утишаш звук од прегледача, google drive-a и слично.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Note 20 ultra
Znaci samo necu zvuk kad se nesto skinulo
смс се не чује.Gde bi moglo da se nalazi podesavanja zvuka kad nesto downloadujem pocelo se cuti kao sms
Наравно да би се то уградило жртвовала се IP заштита, заштита екрана, метални оквир и нешто јачи просесор (не бољи) као и недостатак NFC-a у односу на његову конкуренцију а то је Redmi Note 10 Pro. Oд европских земаља ове телефоне можете да купите само у Француској где им се поред Хонг Конга налази представништво.
To bi bila ko priča o seksu, "nisam probao al sam gledao i izgleda mi mnogo lepo..."Не знам зашто нико не прича овде о Infinix мобилним телефонима. Они су у ствари француски Sagem (сећате се сви тог бренда?) који је склопио партерство са компанијом из Шенжена Transsion Holding.
Taко је недавно представио Zero X Pro. Иначе телефон има перископску камеру са 5x оптичким зумом и све то по цени од 300€. (добро сте прочитали за 300 еврићаНаравно да би се то уградило жртвовала се IP заштита, заштита екрана, метални оквир и нешто јачи просесор (не бољи) као и недостатак NFC-a у односу на његову конкуренцију а то је Redmi Note 10 Pro. Oд европских земаља ове телефоне можете да купите само у Француској где им се поред Хонг Конга налази представништво.
![]()
Ево како изгледа поређење са његовим главним ривалом.
Prvo Huawei, pa Xiaomi, sad Infinix... rešili izgleda Kinezi da dokažu da barem na tržištu mobilnih telefona nije sve što je napravljeno u Kini lošeg kvaliteta.
Što se mene tiče, tražim neki dobar model koji bih kupio, pa se svi brendovi uzimaju u obzir. Valja videti šta ima najbolji odnos cena-kvalitet.
To bi bila ko priča o seksu, "nisam probao al sam gledao i izgleda mi mnogo lepo..."
Ne da nema Infinixa nego ni Viva ni za lek.
Nije, kao i Xiaomi, prave modele za svačiji džep.Vivo је прескуп мада колико сам начуо онај нови Vivo X70 Pro+ има феноменалну камеру мада још нема резултата на dxomark тесту. Од Vivo брендова највише волим iQOO који су засебан бренд. Јако моћни телефони.
![]()
Nije, kao i Xiaomi, prave modele za svačiji džep.

Imao sam davno Sagem ,secam se samo koliko je osetljiv telefon bio …Infinix je Sagem.![]()
droplet sad imam i ne smeta mi. Nego, imaju jedan broj cenovno povoljnih modela iz ove godine sa 6gb kojih naravno nema kod nas. Zato mi je žao.Aли са килавим дизајном... Па они сви имају онај droplet.
Погледај ово...
https://mobilnisvet.com/mobilni/9156/Vivo/Y21
А онда погледај његовог Oppo рођака из исте фабрике...
https://mobilnisvet.com/mobilni/8478/Realme/8
Мени је жао што Oppo као бренд сем OnePlus и Realme-a није стигао али шта је ту је...
droplet sad imam i ne smeta mi. Nego, imaju jedan broj cenovno povoljnih modela iz ove godine sa 6gb kojih naravno nema kod nas. Zato mi je žao.
Edit: btw ima i Infinix ali i njihov dolazak će biti na kukovo leto.
Za Alcatel mogu reći da je sada francuski i ima veze sa negdašnjom firmom koliko i Philips najnoviji televizori sa Eindhovenom.Па има Infinix да се купи код нас, може да се набави али проблем колико сам приметио код њих да они у Европи послују само у Француској где имају своје представништво и у неким земљама Азије и Африке.
У суштини од силних европских фирми остали су само...
Alcatel (власништво кинески гигант TCL)
Infinix (Sagem нови, власништво је неки холдинг из Хонг Конга)
Nokia (власништов је HMD Global из Финске, основали су је бивши радници из Nokia-e па су откупили бренд од M$ али не и остало)
Wiko (француски телефони)
Jolla (финска фирма са својом Linux диструбуцијом SailfishOS и телефонима) - није Android
Volla (немачки фирма са Linux телефонима, користе такође SailfsihOS) - није Android
И то ти је то... Ericcsson се бави само мрежама... Siemens се повукао након фијаска са BenQ.
To i za HMD Nokiu vazi.Za Alcatel mogu reći da je sada francuski i ima veze sa negdašnjom firmom koliko i Philips najnoviji televizori sa Eindhovenom.
Ima u pravu si, ali ne po šopovima. Takođe, a zlu ne trebalo, izgleda da nema ovlašćenog servisa.Па има Infinix да се купи код нас, може да се набави али проблем колико сам приметио код њих да они у Европи послују само у Француској где имају своје представништво и у неким земљама Азије и Африке.
Nemoj da se igrash, amperazha nije odgovarajutja...Zdravo svima, nisam uspela da nadjem odg na internetu pa da pitam ovde. Imam punjac Xiaomi, koji koristim za Samsung, odlicni radi i puni, ali sam primetila da je kabal pri ulazu malo pozuteo, da li to predstavlja neki problem i znaci li da ce uskoro prestati sa radom? Umorna sam vise od traznje i kupovine punjaca, ovo mi je ne znam ni koji po redu i kupila sam ga preko kupujem prodajem za nekih 500 din! Hvala!
Ako je beli, znači da je prljav.Zdravo svima, nisam uspela da nadjem odg na internetu pa da pitam ovde. Imam punjac Xiaomi, koji koristim za Samsung, odlicni radi i puni, ali sam primetila da je kabal pri ulazu malo pozuteo, da li to predstavlja neki problem i znaci li da ce uskoro prestati sa radom? Umorna sam vise od traznje i kupovine punjaca, ovo mi je ne znam ni koji po redu i kupila sam ga preko kupujem prodajem za nekih 500 din! Hvala!