Android

Па не идеш на ОneUI Home него на сваку апликацију појединачно и онда само дисеблујеш нотификације или звук...

Не знам зашто нико не прича овде о Infinix мобилним телефонима. Они су у ствари француски Sagem (сећате се сви тог бренда?) који је склопио партерство са компанијом из Шенжена Transsion Holding.

Taко је недавно представио Zero X Pro. Иначе телефон има перископску камеру са 5x оптичким зумом и све то по цени од 300€. (добро сте прочитали за 300 еврића :klap: Наравно да би се то уградило жртвовала се IP заштита, заштита екрана, метални оквир и нешто јачи просесор (не бољи) као и недостатак NFC-a у односу на његову конкуренцију а то је Redmi Note 10 Pro. Oд европских земаља ове телефоне можете да купите само у Француској где им се поред Хонг Конга налази представништво.
FAyrXR1XIAUh3wf

Ево како изгледа поређење са његовим главним ривалом.

Poslednja izmena:
Prvo Huawei, pa Xiaomi, sad Infinix... rešili izgleda Kinezi da dokažu da barem na tržištu mobilnih telefona nije sve što je napravljeno u Kini lošeg kvaliteta. :mrgreen:

Što se mene tiče, tražim neki dobar model koji bih kupio, pa se svi brendovi uzimaju u obzir. Valja videti šta ima najbolji odnos cena-kvalitet.

Не знам зашто нико не прича овде о Infinix мобилним телефонима. Они су у ствари француски Sagem (сећате се сви тог бренда?) који је склопио партерство са компанијом из Шенжена Transsion Holding.

Taко је недавно представио Zero X Pro. Иначе телефон има перископску камеру са 5x оптичким зумом и све то по цени од 300€. (добро сте прочитали за 300 еврића :klap: Наравно да би се то уградило жртвовала се IP заштита, заштита екрана, метални оквир и нешто јачи просесор (не бољи) као и недостатак NFC-a у односу на његову конкуренцију а то је Redmi Note 10 Pro. Oд европских земаља ове телефоне можете да купите само у Француској где им се поред Хонг Конга налази представништво.
FAyrXR1XIAUh3wf

Ево како изгледа поређење са његовим главним ривалом.

To bi bila ko priča o seksu, "nisam probao al sam gledao i izgleda mi mnogo lepo..."

Ne da nema Infinixa nego ni Viva ni za lek.

Prvo Huawei, pa Xiaomi, sad Infinix... rešili izgleda Kinezi da dokažu da barem na tržištu mobilnih telefona nije sve što je napravljeno u Kini lošeg kvaliteta. :mrgreen:

Što se mene tiče, tražim neki dobar model koji bih kupio, pa se svi brendovi uzimaju u obzir. Valja videti šta ima najbolji odnos cena-kvalitet.

Infinix je Sagem. :D

To bi bila ko priča o seksu, "nisam probao al sam gledao i izgleda mi mnogo lepo..."

Ne da nema Infinixa nego ni Viva ni za lek.

Vivo је прескуп мада колико сам начуо онај нови Vivo X70 Pro+ има феноменалну камеру мада још нема резултата на dxomark тесту. Од Vivo брендова највише волим iQOO који су засебан бренд. Јако моћни телефони.

vivo-photoutils.com_.jpg

Poslednja izmena:
Vivo је прескуп мада колико сам начуо онај нови Vivo X70 Pro+ има феноменалну камеру мада још нема резултата на dxomark тесту. Од Vivo брендова највише волим iQOO који су засебан бренд. Јако моћни телефони.

vivo-photoutils.com_.jpg
Nije, kao i Xiaomi, prave modele za svačiji džep.

Nije, kao i Xiaomi, prave modele za svačiji džep.

Aли са килавим дизајном... Па они сви имају онај droplet. :roll:

Погледај ово...
https://mobilnisvet.com/mobilni/9156/Vivo/Y21

А онда погледај његовог Oppo рођака из исте фабрике...

https://mobilnisvet.com/mobilni/8478/Realme/8

Мени је жао што Oppo као бренд сем OnePlus и Realme-a није стигао али шта је ту је...

Poslednja izmena:
Занимљивост о BBK Electronics.

BBK је у Кини нешто као LG за Кореју. Значи израђују све и свашта од беле технике, до hifi уређаја, телевизора... и тако... Е сад кад су одлучили да направе прве мобилне телефоне брендирали су их са Vivo a остататак својих производа брендирали под Оppo, осим рисивера они су били последњи који су имали на себи BBK бренд мада колико видим мислим да су га вратили назад за друге производе вероватно јер су познали светски познати бренд захвљајући смартфоновима. E сад развојем мобилних телефона нарочито овог кинеског бума појавили су први телефони са брендом Oppo. Онда Oppo развио OnePlus специјални бренд за западно тржиште а у новије време искачу из Oppo-a бренд Realme a из Vivo-a пре коју годину iQOO. Суштина је да су они једна фирма. :zurka:

Иначе OnePlus се вратио Oppo-y назад па очекујте ColorOS.

Aли са килавим дизајном... Па они сви имају онај droplet. :roll:

Погледај ово...
https://mobilnisvet.com/mobilni/9156/Vivo/Y21

А онда погледај његовог Oppo рођака из исте фабрике...

https://mobilnisvet.com/mobilni/8478/Realme/8

Мени је жао што Oppo као бренд сем OnePlus и Realme-a није стигао али шта је ту је...
droplet sad imam i ne smeta mi. Nego, imaju jedan broj cenovno povoljnih modela iz ove godine sa 6gb kojih naravno nema kod nas. Zato mi je žao.

Edit: btw ima i Infinix ali i njihov dolazak će biti na kukovo leto.

droplet sad imam i ne smeta mi. Nego, imaju jedan broj cenovno povoljnih modela iz ove godine sa 6gb kojih naravno nema kod nas. Zato mi je žao.

Edit: btw ima i Infinix ali i njihov dolazak će biti na kukovo leto.

Па има Infinix да се купи код нас, може да се набави али проблем колико сам приметио код њих да они у Европи послују само у Француској где имају своје представништво и у неким земљама Азије и Африке.

У суштини од силних европских фирми остали су само...

Alcatel (власништво кинески гигант TCL)
Infinix (Sagem нови, власништво је неки холдинг из Хонг Конга)
Nokia (власништов је HMD Global из Финске, основали су је бивши радници из Nokia-e па су откупили бренд од M$ али не и остало)
Wiko (француски телефони)
Jolla (финска фирма са својом Linux диструбуцијом SailfishOS и телефонима) - није Android
Volla (немачки фирма са Linux телефонима, користе такође SailfsihOS) - није Android

И то ти је то... Ericcsson се бави само мрежама... Siemens се повукао након фијаска са BenQ.

Poslednja izmena:
Па има Infinix да се купи код нас, може да се набави али проблем колико сам приметио код њих да они у Европи послују само у Француској где имају своје представништво и у неким земљама Азије и Африке.

У суштини од силних европских фирми остали су само...

Alcatel (власништво кинески гигант TCL)
Infinix (Sagem нови, власништво је неки холдинг из Хонг Конга)
Nokia (власништов је HMD Global из Финске, основали су је бивши радници из Nokia-e па су откупили бренд од M$ али не и остало)
Wiko (француски телефони)
Jolla (финска фирма са својом Linux диструбуцијом SailfishOS и телефонима) - није Android
Volla (немачки фирма са Linux телефонима, користе такође SailfsihOS) - није Android

И то ти је то... Ericcsson се бави само мрежама... Siemens се повукао након фијаска са BenQ.
Za Alcatel mogu reći da je sada francuski i ima veze sa negdašnjom firmom koliko i Philips najnoviji televizori sa Eindhovenom.

Ima u pravu si, ali ne po šopovima. Takođe, a zlu ne trebalo, izgleda da nema ovlašćenog servisa.

Ali za Vivo sam pogrešio, tačnije odavno ne gledam i sad vidim da su došli iako nema modela koji me interesuju.

Zdravo svima, nisam uspela da nadjem odg na internetu pa da pitam ovde. Imam punjac Xiaomi, koji koristim za Samsung, odlicni radi i puni, ali sam primetila da je kabal pri ulazu malo pozuteo, da li to predstavlja neki problem i znaci li da ce uskoro prestati sa radom? Umorna sam vise od traznje i kupovine punjaca, ovo mi je ne znam ni koji po redu i kupila sam ga preko kupujem prodajem za nekih 500 din! Hvala!

Zdravo svima, nisam uspela da nadjem odg na internetu pa da pitam ovde. Imam punjac Xiaomi, koji koristim za Samsung, odlicni radi i puni, ali sam primetila da je kabal pri ulazu malo pozuteo, da li to predstavlja neki problem i znaci li da ce uskoro prestati sa radom? Umorna sam vise od traznje i kupovine punjaca, ovo mi je ne znam ni koji po redu i kupila sam ga preko kupujem prodajem za nekih 500 din! Hvala!
Nemoj da se igrash, amperazha nije odgovarajutja...

Ako je beli, znači da je prljav.

Preuzela sam jedan video
On se nalazi u dokumentima
Ali nece da se otvori uopste, potrebna je neka aplikacija
Jel znate mozda koja, posto ne bih svasta da instaliram na telefonu
Neke od predlozenih su: RAR, mozila, fajl menadzer, total comander - file menager
Ili predlozite vec neku

Xioami није еколошки освесћен да је убацио замислите и пуњач у кутију и то да буде грђе 120W! Какав је то загађивач.... :hahaha::hahaha:

Урнебесно.

Back