- Poruka
- 24.900
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.А могу да користим Гугл Стор без отварања налога?
Probaj call id call blockerPotrebna mi je aplikacija za blokiranje poziva. Koja je po vama najbolja a da je besplatna? Treba mi da u određenom periodu svi budu blokirani osim jedne grupe kontakta. Hteo bih da jednim klikom omogućim toj grupi da bude na whitelist.
Ma to je zaglupljivanje mase kakva tehnologija sta je to toliko revolucionarno izaslo u poslednjih par godina?Toliko preterano ubrzavaju tempo tehnologije da mladi misle mora to da prate po svaku cenu inače su niža klasa, a posle kad dodju zbog toga u stanje da više ne mogu da podnesu počnu da se drogiraju da bi izdržali još neko vreme da prate trend.
Stavi Edge i da vidis sta je browser.Како да променим претраживач (Хром) без отварања Гугл налога на мобилном?
Chrome nikada nisam na smartu koristio cak i na laptopu skoro nikada.Koristim jednostavni Androidov Pretrazivac i sta god trazim nadjem.Ne znam zasto na telefonu instalirati bilo koji pretrazivac,pored onog sto telefon vec ima.Moj telefon je imao i Chrome,koji sam odmah deinstalirao.
Било који browser. Пробај Vivaldi.Koja aplikacija treba za skidanje dokumenta sa interneta. Uopste ne mogu da preuzmem a treba mi
E hvala : )Било који browser. Пробај Vivaldi.
Gde bi moglo da se nalazi podesavanja zvuka kad nesto downloadujem pocelo se cuti kao sms
Nista nisam razumeo ili me ti nisi skapirao,prvo na engleskom mi moras objasniti,settings imam ali ne vidim apps,necu da menjam zvuk skidanja necega nego da ga uklonim nije se do juce cuo,ni u pics podesavanjima nisam nasao