Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
E majku mu...Gazdarica:A, ako muskarac voli da mu zena lize anus, kako se to karakterise?![]()
![]()
...tu cu temu da nacnem na sledecem kafenisanju...al iskreno....BLEAH!!!! ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E majku mu...Gazdarica:A, ako muskarac voli da mu zena lize anus, kako se to karakterise?![]()
![]()
...tu cu temu da nacnem na sledecem kafenisanju...al iskreno....Nacni, pa javi rezultate...Zefirra:E majku mu......tu cu temu da nacnem na sledecem kafenisanju...al iskreno....
BLEAH!!!! ....

...a i kad uzivaju u nasoj vagini izmedju ostalog , mi smo sigurne u svoju zenskost i ...hm...lepotu naseg rajskog mesta uzivanja...ne?Gazdarica:Nacni, pa javi rezultate...
U medjuvremenu, ja sam skontala da je trebalo da se udam za svog ex-a, jerbo mi je rekao da nece vise da me t.uca u guzu, posto mu je mnogo ljepse u vaginu, buduci da u njenom donjem dijelu postoji nesto sto ga posebno stimulise...
Bice onda da je on pored mene bio siguran u svoju muskost, a? :shock:
Doduse, da sam na njegovom mjestu i ja bih bila sigurna u svoju muskost...![]()
Medicina nikad ne napušta bitku čak i kada od čitavog tela ostane samo dupe. Ili samo glava. Ima nade za vas. Nema izgubljenih slučajeva, naravno, u granicama razuma. Jednom će svi razlozi za iniciranje ovakvih tema biti savladani, kao što danas savladavamo lečenje boginja putem šmirglanja samih izraštaja.Zefirra:...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija
Enfroz2891.:Po meni to jeste frustracija ali ne ona koja prikriva latentnu homosexualnost nego zaplashenost nekih mushkaraca "zenskom nadmoci"u drushtvu pa im je anal supstitucija-dozivljavaju ga kao dominaciju nad zenom i njeno ponizavanje.
A i yebig.a ukusi su razlichiti,neki to jednostavno vole...
Da budem iskrena, smetalo bi mi ako bi muskarac koji je sa mnom, prednost davao analnom seksu...Zefirra:...a i kad uzivaju u nasoj vagini izmedju ostalog , mi smo sigurne u svoju zenskost i ...hm...lepotu naseg rajskog mesta uzivanja...ne?![]()
Jbg....bilo je to dugoooo kafenisanje , znas kakve su ribe sa viskom kofeina i nikotina u sebi...a cela noc je pred vama....gore je nego da smo se ugushile u jointu...kojote:Medicina nikad ne napušta bitku čak i kada od čitavog tela ostane samo dupe. Ili samo glava. Ima nade za vas. Nema izgubljenih slučajeva, naravno, u granicama razuma. Jednom će svi razlozi za iniciranje ovakvih tema biti savladani, kao što danas savladavamo lečenje boginja putem šmirglanja samih izraštaja.
Zefirra:... Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. QUOTE]
Kad ces ti da postavis jednu temu koja nije pederska?![]()
Tako nekako...slazem se sa tobom...Gazdarica:Da budem iskrena, smetalo bi mi ako bi muskarac koji je sa mnom, prednost davao analnom seksu...
Mushmula:...zar si zaista spreman to da procitas?...dobro onda...Zefirra:... Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. QUOTE]
Kad ces ti da postavis jednu temu koja nije pederska?![]()
Slazem se. Vecina muskaraca koji vole analni seks, imaju skrivene homoseksualne sklonosti, ali posto anal upraznjavaju sa zenom smatraju da nemaju veze sa homoseksualcima, a istina je da imaju, mada mozda ni sami nisu svesni toga..Zefirra:...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija
Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.
...A i steze sfinkter...Cruella:ma istina je i da je uza rupa..

Zefirra:...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.