Analni sex i latentni homosexualizam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zefirra:
E majku mu...:) ...tu cu temu da nacnem na sledecem kafenisanju...al iskreno....

BLEAH!!!! ....
Nacni, pa javi rezultate... :lol:

U medjuvremenu, ja sam skontala da je trebalo da se udam za svog ex-a, jerbo mi je rekao da nece vise da me t.uca u guzu, posto mu je mnogo ljepse u vaginu, buduci da u njenom donjem dijelu postoji nesto sto ga posebno stimulise...
Bice onda da je on pored mene bio siguran u svoju muskost, a? :shock:

Doduse, da sam na njegovom mjestu i ja bih bila sigurna u svoju muskost... :lol:

Gazdarica:
Nacni, pa javi rezultate... :lol:

U medjuvremenu, ja sam skontala da je trebalo da se udam za svog ex-a, jerbo mi je rekao da nece vise da me t.uca u guzu, posto mu je mnogo ljepse u vaginu, buduci da u njenom donjem dijelu postoji nesto sto ga posebno stimulise...
Bice onda da je on pored mene bio siguran u svoju muskost, a? :shock:

Doduse, da sam na njegovom mjestu i ja bih bila sigurna u svoju muskost... :lol:
...a i kad uzivaju u nasoj vagini izmedju ostalog , mi smo sigurne u svoju zenskost i ...hm...lepotu naseg rajskog mesta uzivanja...ne? ;)

E gluplju teoriju nisam cuo. A cemu su skloni oni koji vole oralni sex, kakvih frustracija je to posledica?! I zasto neke zene koje su malo intelektualno napredovale, mislim zavrsile neki fax ili imaju dobru karijeru misle da su muskarci uplaseni od njih ili izvode neke duboko intelektualne teze. Ma neko prosto voli anal, neko ne, kao i oral itd.

Zefirra:
...palo je neko kafenisanje , a medju nama i apsolventica psiho......
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija :mrgreen:
Medicina nikad ne napušta bitku čak i kada od čitavog tela ostane samo dupe. Ili samo glava. Ima nade za vas. Nema izgubljenih slučajeva, naravno, u granicama razuma. Jednom će svi razlozi za iniciranje ovakvih tema biti savladani, kao što danas savladavamo lečenje boginja putem šmirglanja samih izraštaja.

kojote:
Medicina nikad ne napušta bitku čak i kada od čitavog tela ostane samo dupe. Ili samo glava. Ima nade za vas. Nema izgubljenih slučajeva, naravno, u granicama razuma. Jednom će svi razlozi za iniciranje ovakvih tema biti savladani, kao što danas savladavamo lečenje boginja putem šmirglanja samih izraštaja.
Jbg....bilo je to dugoooo kafenisanje , znas kakve su ribe sa viskom kofeina i nikotina u sebi...a cela noc je pred vama....gore je nego da smo se ugushile u jointu...:lol:
...tj. da smo imale marijane verovatno bi imale i duboke filozofske teme...ovako sa kafom ...daj sta das...8)

Zefirra:
...i dotakosmo se mi sexualnih pa i pozadinskih tema...dakle jedna zanimljiva teorija :mrgreen:

Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.
Slazem se. Vecina muskaraca koji vole analni seks, imaju skrivene homoseksualne sklonosti, ali posto anal upraznjavaju sa zenom smatraju da nemaju veze sa homoseksualcima, a istina je da imaju, mada mozda ni sami nisu svesni toga..

Mislim da skoro svi koji vole anal, kao i oni koji zestoko napadaju homoseksualce u sebi poseduju veliku dozu homoseksualzima..sto se vise bore protiv toga..to vise buja u njima..a uza rupa je izgovor..koji se po definiciji uklapa u vrste izgovora onih koji su zaista latentni homoseksualci...

Zefirra:

Izrazita zelja za analnim sexom potice od muskih prikrivenih homoseksualnih sklonosti. A zasto toga ima sve vishe?
Dakle sve vishe muskaraca oseca veliku nesigurnost zbog zenske emancipacije , cime oni gube svoju tradicionalnu ''hraniteljsku'' i ''zastitnicku'' ulogu u zajednickom zivotu. Usled toga se u nekima od njih javljaju teske frustracije i manjak samopouzdanj (koje se ispoljavaju u homosexualnim sklonostima?)...Medjutim oni svoje sklonosti ne prihvataju nego ih potiskuju doboko u sebe...iz cega nastaje dosta frustracija...
...na kraju se te frustracije ispoljavaju kroz ogromnu zelju za analnim sexom.

Ma ima i ovih šta samo vole yebat u dupe jer je uže i skvičite ko beštije... :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back