Nisam često na forumima, ali mi je tvoje pitanje strašno simpatično.
Pogledao sam i drugi forum na kome si postavila isto pitanje. Na adresi koju su ti ostavili nisam našao ništa sem gomile nagađanja i par otrcinanih fraza ljudi koji, iz meni stvarno nepoznatog razloga, seben nazivaju psiholozima.
Pojava koja te je toliko zabrinula, u manjoj ili većoj meri izražena, učestalija je nego što možeš i da zamisliš. Što muškarci neznaju ništa o tome ni malo ne čudi, ali forumašice su me stvarno razočarale.
Ne radi se ni o kakvoj bolesti ili anomaliji. Tvoj dečko je potpuno u pravu, u pitanju je najobičnija apsolutna opuštenost. To samo znači da pored sebe imaš nežnog muškarca kome veruješ i pored koga se ne osećaš ni malo ugroženo, na čemu ti može pozavideti devedeset posto žena. Zbog toga mu i ne smeta što imaš malu amneziju.
Zmisli da vodiš ljubav sa ''čiča dražom'' ili ''sinnketom'' , dakle sa ljudma koje ne poznaješ i koji te smatraju bolesnom, da vidiš da li ćeš da se opustiš. Imaćeš žmarce, osip, možda čak i temperaturu dobiješ, ali amneziju sigurno nećeš da imaš.
Mogu stvarno da ti otkrijem par trikova koji će ti pomoći da bolje pamtiš svoje ljubavne doživljaje, ali ćeš za toliko da smanjiš uživanje. Ako mene pitaš bolje uživaj darovima majke prirode, jer prema mom iskustvu ono što trenutno smatraš problemom samo osd sebe nestaće relativno brzo (godinu dana, verovatno i pre)
Ako ti je baš toliko frka ili te zanima detalljnije zašto se amnezija javlja, reci.
Ostaviću ti neki e-mail koji redovno pregledam.