jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Nesto me verzija bez svetla i nije oduševila.
Da se bar malo vidi je romantičnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve da se vidiNesto me verzija bez svetla i nije oduševila.
pa usput ako se nađe pri ruci i neka pljeskavica , e to je već savršenstvoHaha Mangaaaaa toooo...transparentno i da traje..
Svaka castbrt , ja celo vreme ovde trubim da su crnkinje ko čokolada, ali mi ovde neki ne veruju
probao tu čokoladu i sladio se njome
Hahaha...svuda soju metnu pa pokvare sex.Ništa od toga.pa usput ako se nađe pri ruci i neka pljeskavica , e to je već savršenstvo
https://forum.krstarica.com/threads/pljeskavica-tokom-sexa.1011489/unread
E ovo je vec dvosmilenoHahaha...svuda soju metnu pa pokvare sex.Ništa od toga.
Voće uz sex već može.
ja od voća priznajem samo praske i šljiveHahaha...svuda soju metnu pa pokvare sex.Ništa od toga.
Voće uz sex već može.
Nije drug živ mi bio.Nadmu sojare pa pokvare sex.Voće ne nadima valjda.E ovo je vec dvosmileno![]()
Ah ok, ja mislio tresnjice, visnjice, jagodice i toNije drug živ mi bio.Nadmu sojare pa pokvare sex.Voće ne nadima valjda.
to bre na kraju kada se otvori šampanjacAh ok, ja mislio tresnjice, visnjice, jagodice i to![]()
Sta je praska?dobro , dobro svi volimo sooočne praske , onako da cure![]()
Ma pozna me Manga nema dvosmislenosti nikada uvek razresimo.Ah ok, ja mislio tresnjice, visnjice, jagodice i to![]()
breskvaSta je praska?Nikad cuo za tu rec
Beogradake fore xDtako u žargonu kaže se za mindžu )))
odavno su to slengovi za to , breskva i šljiva)))Beogradake fore xD
mi smo govorili breskvice za dupe xD moja generacija sljiva daj totalno neromanticno voce , al aj ako vec kazu ribica xDodavno su to slengovi za to , breskva i šljiva)))
To, da vidis boju bradavica xDRealno, u mraku ti i nije bitno s kim si.
A svetlo ti omogućava uživaš i vizuelno.
forma ovih voćki je jasna projekcija na šta asocirajumi smo govorili breskvice za dupe xD moja generacija sljiva daj totalno neromanticno voce , al aj ako vec kazu ribica xD