jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Nesto me verzija bez svetla i nije oduševila.
Da se bar malo vidi je romantičnije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve da se vidiNesto me verzija bez svetla i nije oduševila.
pa usput ako se nađe pri ruci i neka pljeskavica , e to je već savršenstvoHaha Mangaaaaa toooo...transparentno i da traje..
Svaka castbrt , ja celo vreme ovde trubim da su crnkinje ko čokolada, ali mi ovde neki ne veruju
probao tu čokoladu i sladio se njome
Hahaha...svuda soju metnu pa pokvare sex.Ništa od toga.pa usput ako se nađe pri ruci i neka pljeskavica , e to je već savršenstvo
https://forum.krstarica.com/threads/pljeskavica-tokom-sexa.1011489/unread
E ovo je vec dvosmilenoHahaha...svuda soju metnu pa pokvare sex.Ništa od toga.
Voće uz sex već može.
ja od voća priznajem samo praske i šljiveHahaha...svuda soju metnu pa pokvare sex.Ništa od toga.
Voće uz sex već može.
Nije drug živ mi bio.Nadmu sojare pa pokvare sex.Voće ne nadima valjda.E ovo je vec dvosmileno
Ah ok, ja mislio tresnjice, visnjice, jagodice i toNije drug živ mi bio.Nadmu sojare pa pokvare sex.Voće ne nadima valjda.
to bre na kraju kada se otvori šampanjacAh ok, ja mislio tresnjice, visnjice, jagodice i to
Sta je praska? Nikad cuo za tu recdobro , dobro svi volimo sooočne praske , onako da cure
Ma pozna me Manga nema dvosmislenosti nikada uvek razresimo.Ah ok, ja mislio tresnjice, visnjice, jagodice i to
breskvaSta je praska? Nikad cuo za tu rec
Beogradake fore xDtako u žargonu kaže se za mindžu )))
odavno su to slengovi za to , breskva i šljiva)))Beogradake fore xD
mi smo govorili breskvice za dupe xD moja generacija sljiva daj totalno neromanticno voce , al aj ako vec kazu ribica xDodavno su to slengovi za to , breskva i šljiva)))
To, da vidis boju bradavica xDRealno, u mraku ti i nije bitno s kim si.
A svetlo ti omogućava uživaš i vizuelno.
forma ovih voćki je jasna projekcija na šta asocirajumi smo govorili breskvice za dupe xD moja generacija sljiva daj totalno neromanticno voce , al aj ako vec kazu ribica xD