Hehe, ma ludi su skroz, da te pitam jel tvoj mali hrce kao krme neko?
Ja sam sinoc uzela Lolu, mala je kao mrav...Kumove sam povela da sa mnom neko bude u kolima... bila je dobra... Dodjemo kuci, i moj decko krene da se ponasa kao kuce

da je opusti, pa sam i ja odmah cetveronoske je njuskala, cak sam je i polizala, sta cu

Tako da plakanja i kukanja nije bilo, jedino jos malo ima frku oko prostora....mada ni sa piskenje i kakenje nije problem neki jer se po njoj odmah vidi sta ce... E posle jedno dva sata smo pustili maltezera da se upoznaju, ne znate kako ga je svetski iskulirala....Pola sata od toga pustamo Baka u kucu, ljudi moji sto mu se obradovala

On je malo izljubio i posle toga poceo da bezi od nje ... nista mi nije jasno.. Kad su se nesto njuskali ona kao bzvz isputi neki cijuk , on skoci nazad kao da kobra sikce na njega... Pravi je mali staford, dokrajcila je jednu igracku, pokusala je sve da ugrize i ponese sa sobom i tako... ALi imamo samo jedan mali problem, HRCE kao KRME! Ja nisam znala da nesto tako malo moze toliko da hrce... Ja se spremam za spavanje, ona me gleda, ja je stavim kod sebe, za manje od sekundu je pocela da hrce... U jednom trenutku je toliko glasno hrkala, da je probudila mog decka, a cak je cula njegova mama u drugoj sobi... Jedva sam oka sklopila...