Ja zenkicu sa papirima placam 150 e... A imala sam opciju da kupim bez papira za 200e... Andrea ako si zainteresovana decku je ostalo jos 5 muzijaka i 1 zenka koja je crno bela, medjutim koliko sam ga ja razumela mislim da zeli da je zadrzi za sebe. Moram ovo da vam ispricam... Prvo sam saznala da cu morati box da im pravim

Neki ljudi iz familije su izjavili da nam nece uci u dvorsite ako ne napravimo box...Znate ono, da ih ne pokolju, odgrizu glave i to....to sto u zivotu zarezao nije, to nema nikakve veze...Doduse Bak bi jedino mozda pojeo popa...kad okadi kucu za slavu kao danas, nastane show..laje pokuci, vristi....Bio je zatvroen u garazi dok pop nije zavrsio...
Elem ustanem ja jutros za posao i kao da ih pustim malo u kucu da pregrizu nesto i to, vidim ga ja u drvima(za zimu) lovi nesto...Ja kao, debeli ajmo u kucu...on krene, ni pogledao kuhinju nije odmah trazi napolje...Ja ga pustim sta cu... Sednem nokte da lakiram, pogledam kroz prozor on jos uvek pokusava da iskopa drva...o.O..Mene frka uhvati da budali panj ne padne na glavu ili kicmu isve onako sa sveze nalakiranim noktima krenem dole... Bak iscupa drvo koje moze, doda mi da sklonim haha

ja pomerim ogromne neke panjeve koje sam mogla,merdevine, neka drva sa ekesirma..show... Medjutim izgleda da je to neki mis ili pacov i kad sam videla da ovaj ne odustaje i da ima nameru da sva drva pomeri, sto je nemoguce, trebalo bi mi da iznajmim 2 radnika za to... Ja odustanem, malo mirnija jer bar nece rasklimati budala da mu nesto padne na glavu... Zovem deckovu mamu malo pre, kaze jos uvek je dole hahahaha

vec 6 sati ne odustaje... Koja budalica.. Kad se vrnem sa posla i ako je jos uvek tamo ne znam sta cu da radim...