evocati
Primećen član
- Poruka
- 589

Sve to ide u rok sluzbe, bitno je da osetis da napredujes!
Koros je OK sudija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opres vodom i nekim od sredstava koje vec koristis za pranje i na kraju poprskas asepsolom.
Evo mog malisana, pa to je ljubav od prvog sekunda pa za sva vremena
Fotkano je mob.tel. tako da ne primam kritike za kvalitet fotki
[/URL[URL=http://www.iimmgg.com/image/d25215be1dfc681a4c01e95d4d08c0ba]
![]()
@Swedman
Joj ja mislim da je on mnogo mali da bi ga izvodio po ovoj hladnoci, posto rece da ima tek 2 meseca nije jos ni revakcinisan, nemoj da dozvolis da mu prilaze neke mace i lutalice dok ga ne revakcinises...mozda bi trebao malo da sacekas da poraste bar mesec dana ili da ga obuces u nesto, ipak su oni kratkodlaki psi, a smrzotine su po prirodi, gledam ovu moju kad je napolju +50 ona je napolju i sunca se sve ok, ali cim zazimi sto mora da obavi napolju sto pre i tutanj u kucu kod radijatora...![]()
1. Ako je stenac u stanu, da li obe nuzde radi na istom mestu ili hoce na razlicitim mestima??? Znam, ovaj moj jos nema nikakvu svest ali cisto da pitam...
2. Kojim sredstvima i mirisima je najbolje odrzavati stan posle njihovih nuzdi???
Moj utisak je da ja trenutno sa ovim sto imam (a nemam nista iz petshop-a) ne mogu da dovoljno ocistim i osvezim prostor.
Pozz svima![]()