Napravit ću, svakako, ako treba i u zg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ima KBC, vjerojatno ima, samo kako da dođem do uputnice, kažem, sa prikama malo čavrljam po forumu, pa ako bi moga amonijaks pravom! da li da se sramim, ili što? doduše, ni ovdje... pa kako oni hepatalnu encefalopatiju dijagnosticiraju?
Riješit ću, javim sljedeći tjedan rezultat@BrunaB
Pa valjda možete uraditi u državnim bolnicama bez uputnice,samo morate uplatiti. Raspitajte se, ništa ne gubite. Meni je malo čudno da nema u Splitu, kad u BiH ima.
Ideš kod interniste? možda možeš dobit PB na recept, nije baš jeftinZnači i dalje ostajem jedini u klubu sa povišenim amonijakom!
Planiram, samo moram skontati kojem i dobiti termin.Ideš kod interniste? možda možeš dobit PB na recept, nije baš jeftin
Napisala sam što je PB, možda desetak postova unatrag.PB je natrijev fenilbutirat i uz Tudcu je komponenta u lijeku AMX0035 koji je momentalno u trećoj fazi ispitivanja kao potencijalni lijek za ALS. Ja Tudcu uzimam već par mjeseci, a PB sam kupila u Austriji, kutija 770 eura, a ako ćeš dozirat kako piše da se uzima uz Tudcu, ne traje ni 20dana. Budući je inače u upotrebi kao lijek za poremečaj urea ciklusa, možda ga možeš dobit na recept. Ako meni amonijak bude povišen, ja planiram tako postupit. Ako amonijak bude ok, potrošit ću ove dvije kutije, neću kupovat više i nastavit samo sa Tudcom 2 x 1 gram dnevno. Naime, provodi se i kliničko ispitivanje samo sa Tudcom, koliko sam shvatila, AmX0035 je poboljšana verzija koja je pokazala značajno usporavanje progresije bolesti.Planiram, samo moram skontati kojem i dobiti termin.
Šta je PB?
I btw, pričao sam sa jednim neurologom. U osnovi nije imao šta da mi kaže, jer medicina nema potvrdu o tome. Ali mi je indirektni preporučio da pokušam i da se javim internisti.
vjerojatnost da on ima amonijak je ravna nuli. to je gadan neurotoksin i on je POSLJEDICA nerada/nemogućnosti jetre da proizvede ureu, a UZROK neurološkim problemima.To sam i planirao. Za mjesec dana ću nazad kući i sa mamom ću skoknut do Prijedora i tamo ćemo uraditi ovaj nalaz.
Čak sam i bratu predložio da uradi test. I on ima masnu jetru i gušteraču, te intileranciju na gluten i hipoglikemiju. I od hrane mu paše meso kojeg jede u izobilju, isto kao i ja.
ni traga mišićnoj distrofiji. možda neka predfaza, ne znam. bulb.als (disanje, kašalj, no ne i govor) sam efikasno riješio sa thc i cbd.Kreatinin 77 (49-90), kreatin kinaza 106 (<153)