Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.542
Potpisujem gore navedena misljenja o ovom vampiru .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupe li teme...
kolega ljuba miljković, imaš li što reći o ovim komentarima?
kažem da provociraš bez potrebe, ..... numizmatičaru.
jer ako se u povijest razumiješ kao u numizmatiku ( a što smo imali prilike čuti i vidjeti), ovo što sljedi je par stranica pljuvanja bez smisla i potrebe.
Sugestija: samo zalěpiti za postojeću temu o Stěpincu. http://forum.krstarica.com/threads/306149
Zahvaljujem na lepom predlogu, spojeno je.Sugestija: samo zalěpiti za postojeću temu o Stěpincu. http://forum.krstarica.com/threads/306149
Pitao si me u prvom licu, tako ću i da odgovorim: vokabular koji uvodničar i neke kolege koriste ne priliči ozbiljnoj intelektualnoj raspravi, pa ma o kakvom zločincu da se radi.kolega ljuba miljković, imaš li što reći o ovim komentarima?
Sta mislite o ovoj protuvi katolickoj ?
provociranje bez potrebe?
par stranica pljuvanja bez smisla i potrebe?
o cemu ti to matija?...ne odgovara opisu ''blazenog''....pa vala imate tih nakarada kroz istoriju koliko volite...pocni od drzavnih praznika...tako je to kad se nacija stvara na silu...
![]()
Kao sto rece Mrkalj, tema vec postoji.... a na njoj je receno vise nego dovoljno...upravo zato tvoji komentari nisu jasni, s obzirom kako se predstavljas ovde...ili je to realno samo predstava, jer tako nesto u Hrvata ne postoji...hehe
Pitao si me u prvom licu, tako ću i da odgovorim...
Prema tome, molim da se u nastavku priče ponašamo kako dolikuje nama, a ne kako priliči onome o kome se piše.
Jača je i optužba i pokuda kada se zabeleži biranim rečima.
Optužba i obrana su najjače kada se baziraju na istini.
Nikakve birane riječi neće laž učiniti istinom.
Matija, kako stojiš s akrobatskim rokenrolom?
Jer, takav način izražavanja ne samo da više govori o onome ko piše nego o onome o kome se piše,
Nema ozbiljnosti, niti će bilo ko da poveruje u bilo kakvu argumentaciju koja potvrdjuje Stepinčeve zločine, ako se upotrebljavaju sintagme i reči: protuva katolicka, đubre, boli ga jaje, ustaski smrad....
Tačno tako.
Kad sve ovo posmatram onako neutralno, nema jasnih argumenata, da je bio zločinac.
Ocjene su jednostrane i hvale kontraargumenti.
Ja da ih znam, postavio bi ih.
Moj jedini argument kontra je taj, da se mi ne čini logično sledeće:
Ako je radio takve zločine, kako da nije ubijen, osuđen, ....
Kako je mogao biti proglašen za sveca? Znači da za ovo gore navedeno ima dosta kontraargumenata ali ih nismo još pročitali. Kako može zločinac biti proglašen za sveca-blaženoga????????
Ne- to nije moguće.
Kad sve ovo posmatram onako neutralno, nema jasnih argumenata, da je bio zločinac.
Ako je radio takve zločine, kako da nije ubijen, osuđen, ....
Kako je mogao biti proglašen za sveca? Znači da za ovo gore navedeno ima dosta kontraargumenata ali ih nismo još pročitali. Kako može zločinac biti proglašen za sveca-blaženoga????????
Ne- to nije moguće.
Главни идеолог геноцида над Србима била је управо РКЦ, и то не првенствено хрватски клер, него онај из "централе".
Као што је, уосталом, и папа Пије 12. био "Хитлеров папа".
(Нисмо га ми Срби тако назвали).
Колико је јак утицај РКЦ види се и по томе што Тито није смео Степинца дати осудити на смрт, па заправо чак ни на праву робију.
Niti si sve osmotrio, niti si neutralan.
Samo logično zaključivanje nekoga neopterećenog i onako sa strane.Kakvo je ovo mentalno srаnje?