Alojzije Stepinac

Smatrate li Stepinca za zlocinca?

• Da

• Ne

• Mozda

• Nemam misljenje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Чим Филозоф ставља владику и Степинца у исти кош значи да није онај који се представља, тј. да се неко други скрива иза његовог имена(погађајте ко).

Чим Филозоф ставља владику и Степинца у исти кош значи да није онај који се представља, тј. да се неко други скрива иза његовог имена(погађајте ко).

"Не осуђуј другог да ти не буде суђено",признајем да не познајем довољно тематику око Степинца,па нећу ни да пишем о њему,не изврћи речи из контекста...
Али ви се у све разумете зар не?Све ви знате...

"Не осуђуј другог да ти не буде суђено",признајем да не познајем довољно тематику око Степинца,па нећу ни да пишем о њему,не изврћи речи из контекста...
Али ви се у све разумете зар не?Све ви знате...

Довољно. Потпуно довољан доказ. Наводно не знаш о тематици усташких злочина, ни подршци католичке цркве,ни о насилном покрштавању и после да се не сумња на тебе. Исто тако и кисели кад год се покрене тема о усташким злочинима или умањује злочине или мишја рупа.

Зар нисам осудио сатански погром у НДХ?Ти ћеш да ми причаш,а усташе ми побиле скоро све претке!

Мој цитат од пре пар дана:

"1.Не изврћи речи из контекста,ја нигде нисам рекао да не осуђујем сатански погром у НДХ,рекао сам да о Степинцу немам изграђен став због недовољног познавања те материје.
2.Ко је теби дао ауторитет да одлучујеш о томе да ли сам ја добар или лош Србин"

Зар нисам осудио сатански погром у НДХ?Ти ћеш да ми причаш,а усташе ми побиле скоро све претке!

Мој цитат од пре пар дана:

"1.Не изврћи речи из контекста,ја нигде нисам рекао да не осуђујем сатански погром у НДХ,рекао сам да о Степинцу немам изграђен став због недовољног познавања те материје.
2.Ко је теби дао ауторитет да одлучујеш о томе да ли сам ја добар или лош Србин"

Осуђујеш усташке злочине а не осуђујеш надбискупа геноцида Степинца? Стварно си чудо.

Цигани убијали у Јасеновцу?:eek:
Извини а откуд твоја баба то зна, да није и сама била у истом или кафанске приче?

Преживела је Јасеновац,јер је била млада и издржљива,да да цигани!Цигани су свирали и убијали тако ми је она причала,опет кажем,не залећем се не знам да ли је истина

Poslednja izmena:
Па и загребачки кардинал Кухарић који је био за време рата у сад већ бившој југославији је ћутао о злочинима.

Ali Stepinac je po tom pitanju bio neprevazidjen, surovao sa Pavelicem, pozivao ustase na svecan ruckove i vecere, blagosiljao ih po pocinjenom zverstvu. A o papi necu da pricam. Posle rata udomio Pavelica i boli ga jaje... Kako saveznici nisu delovali po tom pitanju ?

Павелићев надбискуп

Alojzije%20Stepinac,%20roman-catholic%20Archbischop%20of%20Zagreb%20with%20Ante%20Pavelic.jpg

kažem da provociraš bez potrebe, ..... numizmatičaru.

jer ako se u povijest razumiješ kao u numizmatiku ( a što smo imali prilike čuti i vidjeti), ovo što sljedi je par stranica pljuvanja bez smisla i potrebe.

Hrvatino ajde dodji ovde pa zezaj ajde... Ustaso ja sam bio na vestima i znam o numizmatici vise nego mnogi na skupovima numizmatike. Ajde predji na argumente !!! Ova zver i zasluzuje da se pljuje kao i cela NDH !

Back