Ненад
Iskusan
- Poruka
- 6.595
Чим Филозоф ставља владику и Степинца у исти кош значи да није онај који се представља, тј. да се неко други скрива иза његовог имена(погађајте ко).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чим Филозоф ставља владику и Степинца у исти кош значи да није онај који се представља, тј. да се неко други скрива иза његовог имена(погађајте ко).
"Не осуђуј другог да ти не буде суђено",признајем да не познајем довољно тематику око Степинца,па нећу ни да пишем о њему,не изврћи речи из контекста...
Али ви се у све разумете зар не?Све ви знате...
Зар нисам осудио сатански погром у НДХ?Ти ћеш да ми причаш,а усташе ми побиле скоро све претке!
Мој цитат од пре пар дана:
"1.Не изврћи речи из контекста,ја нигде нисам рекао да не осуђујем сатански погром у НДХ,рекао сам да о Степинцу немам изграђен став због недовољног познавања те материје.
2.Ко је теби дао ауторитет да одлучујеш о томе да ли сам ја добар или лош Србин"
S kojom to verom u Hrista ides protiv komunista![]()
Осуђујеш усташке злочине а не осуђујеш надбискупа геноцида Степинца? Стварно си чудо.
Покојна баба ми је рецимо причала да су цигани вршили масовне злочине у Јасеновцу...
Цигани убијали у Јасеновцу?
Извини а откуд твоја баба то зна, да није и сама била у истом или кафанске приче?
Кисели, са овим постом си стварно превришо сваку меру и заслужио бан.Покојна баба ми је рецимо причала да су цигани вршили масовне злочине у Јасеновцу...
Усташа који је окрвавио руке благосиљајући усташе. Ђубре.
Па и загребачки кардинал Кухарић који је био за време рата у сад већ бившој југославији је ћутао о злочинима.
kolega ljuba miljković, imaš li što reći o ovim komentarima?
Sta znaci ovaj komentar ? Ili bolje receno, da bolje razumete "sto" znaci ovaj komentar ?
kažem da provociraš bez potrebe, ..... numizmatičaru.
jer ako se u povijest razumiješ kao u numizmatiku ( a što smo imali prilike čuti i vidjeti), ovo što sljedi je par stranica pljuvanja bez smisla i potrebe.
Sta mislite o ovoj protuvi katolickoj ?