- Poruka
- 27.463
misliš botoks ga je preporodio? Sekta mu samo uzima pare
‘де тај баја Ботокс ординира??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš botoks ga je preporodio? Sekta mu samo uzima pare
Наравно да ниси, хвала Богу. То нико од нас не би преживеоНикад нисам умео да филозофирам.![]()
Pokušavam da iskuliram ovaj...Никад нисам умео да филозофирам.![]()

Наравно. Утиче ти на лепотуЈа леп у п. м. Остало сам одстранио, само прави гужву.
Pokušavam da iskuliram ovaj...
Iskaz![]()
a ti da navratiš kod mene na terapiju , msm na moje pdf, biraj ima ih četiriЈасно је да ниси кршћена.
Ja imam posao.u malim sredinama ni nema posla... ako ima,treba veza da upadnes npr u pilanu verovali ili ne horor
i u pilani radis za npr 35.000, do 50, 60....
Stranci samo...ne i strankinje![]()
Mi preterujemo a ti imas sedamnaest miliona slika iz teretane.
Evo ja nikad nisam vezbao a pipni mi celo da vidis kako mi je tvrd misic.

ti mislis da imas posao, zapravo kao i svi drugi imas robiju svaki dan...Ja imam posao.
bice biceovai bedboj mijoner
Jebajga.ti mislis da imas posao, zapravo kao i svi drugi imas robiju svaki dan...
znas kako, tek kada kupis slobodu, kada pare rade za tebe tek onda nisi rob... gledas gde da letujes, istrazujes nove plaze, na nekim ljudska noga nije krocila... upoznajes druge kulture, narode, probas hranu, juris lokalne devojke... to je posao... sve ostalo je robovanje![]()
kako toNaučen sam da radim fizičke poslove, nekad sam radio dva posla zbog devojke.
Lepo ebg.kako to
Pa bilo joj malo para.pa kako
msm ona nije htela da radi
ili je bila neka zahtevna gadura ?
tenkovi vozoviAvioni, kamioni, :/
dobro... i ja sam naucen istoNaučen sam da radim fizičke poslove, nekad sam radio dva posla zbog devojke.