Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.451
Ja sam napravio riblju paštetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne neZnači ti zarađuješ od video igrica?
Razumem, gde si radio SECURITAS, G4S, KOBRE....ne ne
ne radim trenutno nista... radio u jednoj kompaniji, obezbedjivanje, bio neko mudo, prvi covek, drugi, nebitno, bio bolestan i jedva docekali da me sutnu... tu je borba politicka linija a ja nisam po strankama nema ko da me stiti
aw rsupeesamo ovu jednu
necemo da preciziramoRazumem, gde si radio SECURITAS, G4S, KOBRE....
Ma i ja sam teo s nekim forumasicama okacim al ne dajusmem li da objavim sliku sa bivsom ex modelsicom? furali kratko pa sam je prevario...
nemam njenu dozvolu zato pitam?
cime se bavis sad?Ja sam 2,5godine radio u Securitasu,nije to za mene posao ne u smislu fizičke spreme, nego nisam ja naučen da gledam u monitor za 45.000rsd.
Radim dugo kao zavarivač iliti varilac u jednoj firmi, kada sam bio još mlađi radio sam u jednoj firmi koja je radila za Južnu Bačku.cime se bavis sad?
eh... pa i ti da si tik tok influenser nebih nikog pogledo na forumu...M jok ona se ne muva s forumasima
kolika plata? to se dobro placa msmRadim dugo kao zavarivač iliti varilac u jednoj firmi, kada sam bio još mlađi radio sam u jednoj firmi koja je radila za Južnu Bačku.
85.000 din.kolika plata? to se dobro placa msm
jbt magacioner u lidlu 200.00085.000 din.
Kada radim privatno 16€/sat.
To je previše para za taj posao.jbt magacioner u lidlu 200.000
Nemoj, budi šmeker žentlmen .Ma i ja sam teo s nekim forumasicama okacim al ne daju
i ja isto to kazemTo je previše para za taj posao.
to je najbitnije da ste srecniNe kukam ja, dobro mi je još imam neke pare od nasledstva, moja porodica i ja dobro živimo.
Niste čuli za Ivana Kovačevića ? Napisao sam ko je .objasni ko su ljudi na slici i imaš li dozvolu da ih kačiš![]()
Pametno.to je najbitnije da ste srecni
ja se zenim ove godine dosta sam se zaebavao