- Poruka
- 50.491
ha sad mi pade na pamet bolja ideja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha sad mi pade na pamet bolja ideja...
eee moia tiBolje tebi nego nekome sa ku cem hehe![]()
Živa nisam...ha sad mi pade na pamet bolja ideja...cek da je vidis..a podseti me sutra za ovo![]()

Na šta ti pade?ha sad mi pade na pamet bolja ideja...cek da je vidis..a podseti me sutra za ovo![]()
cuti trebao sam i batine da dobijem...Nije fer što si dobio nogu.
Zamisli njemu da preseces zicu u glavi, kako bi se usi ispravileNa šta ti pade?![]()
eno jeŽiva nisam...![]()
Sad me navodiš da kažem kako Tab ima lijepe uši i ponovo dam na znanje da znam kako izgleda pa da me pojedu ovdjeZamisli njemu da preseces zicu u glavi, kako bi se usi ispravile![]()

Dobro jutro
Ja sam iz Beočina, živim sa porodicom u Rakovcu.cuti trebao sam i batine da dobijem...
odakle si?
gde je Rakovac?Ja sam iz Beočina, živim sa porodicom u Rakovcu.

To ko da imas slicicu Mbapea u Fifinom albumuSad me navodiš da kažem kako Tab ima lijepe uši i ponovo dam na znanje da znam kako izgleda pa da me pojedu ovdjea ima lijepe uši
![]()
Rakovac je naselje u Beočinu.gde je Rakovac?
sad , malo sam geografsi retardiranRakovac je naselje u Beočinu.
Imam ćerku.sad , malo sam geografsi retardiran
gde je Beocin? imas sina?
jbg da imas sina mogao sam da ti resavam stvari...Imam ćerku.
Beočin je malo gradsko naselje pored Novog Sada.

Kako to brate moj?jbg da imas sina mogao sam da ti resavam stvari...
doduse ponudio sam pomoc mnogima na krsti, niko nije prihvatio, valjda ovo preko interneta pa nemaju poverenja...
nema veze, ispadam ja budala...
kazu npr savet se ne daje ako ti niko ne trazi, isto tako moze da se povuce paralela za posao...
iz mog mesta sam odveo samo jednog klinca, dok je bio pod mojim nadzorom pravio je oko 12oo eura
nasao sam jos jednog klinca pre mesec dana, dovescu ga ovde na 1000-1200 eura, promenim mu zivot![]()
sta kako nisam razumeoKako to brate moj?
Svi osim Tome Kruza. Njega sekta preporodila..