Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro... i ja sam naucen isto
radio sam po dve smene po najgorem suncu tesku fizikaliju, svi mi kazu dete nije ti to dobro... cutim i radim, borba
samo ebes ga tek dve godine kako razmisljam o poslovnom uspehu i za te dve godine zaradjujem skoro najvise u mojoj generaciji
u celoj generaciji, 30 ucenika - samo troje imaju osecaj za biznis, i to nije garancija da cemo napraviti ozbiljnu lovu
niko kog poznajem nije napravio milione... jedan ustvari ozenio babu, plava krv, grofica neka otkud znam, i on ima najvise para bez sumnje
Ima li ta baba sestru?

Ja nisam naučen da radim u "aj ti sektoru".

ne radim ni ja aj ti sektor, nego elegantan prelaz na nekretnine i jednom recju ljudske resurse
nema na celoj krsti niko za aj ti sektor

pre nego sto je privatizovan nordius, nordeus, kako se zove, najjaca firma u Srbiji,aplikacije i video igrice, plata minimum 2000e, ja imao vezu - pitam na krsti nekoliko puta jel hoce neko da radi - niko, secam se baby yoda je obrazlozio da nema dovoljno znanja, ostali su plus minus "nezainteresovani"...

Uzmi lopatu i bolje me sarani 😐

1677006484216.jpeg

:andjeo:

E, evo i konstrakte što sam snimila sa istog Beara "Šta želiš, šta stvarno želiš???????????" :)

ne volim je

ali znam gde stanuje, drugar mi stalno govori kada prodjemo pored te zgrade na vracaru gde inace stanuje i njegova baba, znas ovde stanuje konstruktorka i gleda me znacajno, reko znam reko si mi milion puta...

ne volim je

ali znam gde stanuje, drugar mi stalno govori kada prodjemo pored te zgrade na vracaru gde inace stanuje i njegova baba, znas ovde stanuje konstruktorka i gleda me znacajno, reko znam reko si mi milion puta...
ne stanuje na Vračaru već na Novom Bgdu... blizu crkve, ima to i u pesmi
ali ova pesma što sam je postavila je DOBRA :=)

ne radim ni ja aj ti sektor, nego elegantan prelaz na nekretnine i jednom recju ljudske resurse
nema na celoj krsti niko za aj ti sektor

pre nego sto je privatizovan nordius, nordeus, kako se zove, najjaca firma u Srbiji,aplikacije i video igrice, plata minimum 2000e, ja imao vezu - pitam na krsti nekoliko puta jel hoce neko da radi - niko, secam se baby yoda je obrazlozio da nema dovoljno znanja, ostali su plus minus "nezainteresovani"...
Znači ti zarađuješ od video igrica?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back