Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti mislis da imas posao, zapravo kao i svi drugi imas robiju svaki dan...

znas kako, tek kada kupis slobodu, kada pare rade za tebe tek onda nisi rob... gledas gde da letujes, istrazujes nove plaze, na nekim ljudska noga nije krocila... upoznajes druge kulture, narode, probas hranu, juris lokalne devojke... to je posao... sve ostalo je robovanje :D

imas nekoliko levela poslovanja

od poslednjeg radnika u firmi, do najboljeg radnika onog nezamenljivog kom puca kicma kao i svima
zamenik sefa, brigadir, sef, poslovodja direktor... sve levele sam prosao

nakon toga imas svoju firmu, manji preduzetnik, firmas, investitor... zatim niz manjih i vecih firmi ti je kompanija
niz velikih kompanija ti je konglomerat.
4 konglomerata drze 99% svih svetskih finansija
konglomerat je jaci od drzava pojedinacno, ili pravi godisnji finansijski obrt koliko ceo kontinent

eto :D bad boy ministar finansija hhhh

ti mislis da imas posao, zapravo kao i svi drugi imas robiju svaki dan...

znas kako, tek kada kupis slobodu, kada pare rade za tebe tek onda nisi rob... gledas gde da letujes, istrazujes nove plaze, na nekim ljudska noga nije krocila... upoznajes druge kulture, narode, probas hranu, juris lokalne devojke... to je posao... sve ostalo je robovanje :D
Jebajga.

pa kako
msm ona nije htela da radi
ili je bila neka zahtevna gadura ?
Pa bilo joj malo para.

Ebg ja je nisam mogao priuštiti neki skuplji nakit, i te njihove krpice, nije mogla ni selo da podnese. Nije dugo bila samnom, posle se spetljala sa nekim momkom koji je kao bio mangup neki, ima para.

A takvih devojaka na žalost sam imao još. Imao sam jednu Sofiju ona je bila baš baš dobra devojka nju nije zanimalo da li sam ja Citуbojs ili sam Villagebojs.

Poslednja izmena:
Naučen sam da radim fizičke poslove, nekad sam radio dva posla zbog devojke.
dobro... i ja sam naucen isto
radio sam po dve smene po najgorem suncu tesku fizikaliju, svi mi kazu dete nije ti to dobro... cutim i radim, borba
samo ebes ga tek dve godine kako razmisljam o poslovnom uspehu i za te dve godine zaradjujem skoro najvise u mojoj generaciji
u celoj generaciji, 30 ucenika - samo troje imaju osecaj za biznis, i to nije garancija da cemo napraviti ozbiljnu lovu
niko kog poznajem nije napravio milione... jedan ustvari ozenio babu, plava krv, grofica neka otkud znam, i on ima najvise para bez sumnje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back