Alkohol-da/ne

Naravno!!! Sportista sam, treniram ragbi... Ali tamo nasi stariji igracu su nas bukvalno terali da pijemo sa njima, naravno to nije bio nikakav problem za mene... ja ne kontam kad neko dodje sa zurke trezan i kaze bilo je super... ja samo kad sam pijan mogu lepo da se provedem :)

volim da pijem i činim to relativno često i u velikim količinama... u zadnje vreme se svelo uglavnom na tone i tone vine (belo ne podnosim, samo u slučaju nužde), pivo mi je za bleju, mada naravno može i da te opije samo tako, od žestine gorki list, votka sa raznoraznim mešavinama, vinjak, retko rum, džin isl. smešna mi je ta tolika mistifikacija alkohola, dal pije, dal ne pije, dal je popio 1 ili 10 pića, ne daj bože ako je žensko, priče i fantazije oko alkohola... ne znam, meni je to prosto najnormalnija, svakondnevna stvar, ko i sok ili slatkiš, može se bez njih, al lepše ja sa njima... sad da u prevelikim i prečestim količinama (kao i ovo drugo, npr) šteti, verovatno... psihička zavisnost je druga stvar... i tako mogao bih da elaborišem, piše ode alkoholu i svašta do prekosutra, al nema smisla...

какоможеш да пијеш џин... мислим... као да пијеш течност за прање судова

vopi zakon....samo sto se u nekim drzavama vodi kao prehrambeni proizvod a ne kao alkohol....ja pijem samo pivo, pooooonekad u extremnim situacijama popijem casu gorkog lista, ili djus votku ili dzin tonik....ali vrloooo rijetko :)

definitivno da
ali ako mi drugi plati piće,što je običaj :p
ili ako se pije u nekom mestu za dž,gde je obično i najbolji provod :D
a pijem sve sem votke,vinjaka,pelinkovca
uglavnom rum,pivo ili apstint,to najčešće :D
a što se tiče tih likera,u kombinaciji sa nekim stvarima mogu da budu vrlo opasni :mrgreen:
popiješ jedan-ništa,drugi-ništa,treći,četvrti,peti...i provedeš Novu godinu s glavom u wc šolji kao ja :D

Back