Ostajem pri likeru!![]()
liker je sok! to se cak ni ne smatra alkoholom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostajem pri likeru!![]()
Uf, ja ne volim niti kiselu vodu niti bilo koju kafu.
Volim nesquik i aqua vivu.![]()
A konkretno u vezi sa temom:
Zaista ne volim i ne pijem alkohol (već sam rekla doduše)
volim nesquik..i aqua vivu...a ti specijalno razvrstavas vodu na onu koju volis i koju ne volis?
e idi pij mleko..jos si mala...

liker je sok! to se cak ni ne smatra alkoholom...![]()

volim da pijem i činim to relativno često i u velikim količinama... u zadnje vreme se svelo uglavnom na tone i tone vine (belo ne podnosim, samo u slučaju nužde), pivo mi je za bleju, mada naravno može i da te opije samo tako, od žestine gorki list, votka sa raznoraznim mešavinama, vinjak, retko rum, džin isl. smešna mi je ta tolika mistifikacija alkohola, dal pije, dal ne pije, dal je popio 1 ili 10 pića, ne daj bože ako je žensko, priče i fantazije oko alkohola... ne znam, meni je to prosto najnormalnija, svakondnevna stvar, ko i sok ili slatkiš, može se bez njih, al lepše ja sa njima... sad da u prevelikim i prečestim količinama (kao i ovo drugo, npr) šteti, verovatno... psihička zavisnost je druga stvar... i tako mogao bih da elaborišem, piše ode alkoholu i svašta do prekosutra, al nema smisla...

Ajoj,kako neko moze voleti gorki list.....? tako je ....gorko odvratan.
.
Gorki list volim ko oca i mater.Ajoj,kako neko moze voleti gorki list.....? tako je ....gorko odvratan.
Verovatno si pila bez limuna,to je otrov.
e to
dobro razmishljash
da uteramo shto vishe dobrog![]()

Kad dvije legende uhvate da gaze novog člana![]()
U, opasni ste. Pa vi ste face na ovom forumu. Na forumu, eeeeej bre, nije to mala stvar. Jel mogu i ja nekako da postanem faca kao vi? Pls?

a ti si sad shmeker, kao, pokaz'o si nam?
E nek si nam rek'o![]()