Alkohol-da/ne

наравно да можеш али није најпрактичније.... ем што ујуру воњаш ко *****, ем се надуваш оком... јелте... испијања..... ипак је то два, три плус литра течности....

Ma vopi konza... Kako ne mozes da se napijes od piva? Ja se roknem da ne znam gde se nalazim...:lol:

Ali ipak mislim da je gore kad se napijes od nekog jaceg pica.... Popijes 6 casica vodke nabrzaka i samo kad u'vati.:zzzz:

Alkohol? Pa recimo...

Pivo - :)
Vino - :)
Rakija - :)
Viski - :confused:
Vinjak - :D
Votka - :super:
Jeger - :D
Stok - :)
Likeri - :)
Kokteli - :super:

Pivo:thumbdown:
Crno vino:super:
Rakija:dash::thumbdown:
Viski:neutral:
Vinjak:thumbdown:
Votka:)
Likeri:)
Kokteli:neutral:
Rum:heart:

Pivo je tako odvratno...:bljak: Em što je groznog ukusa, em što ne mogu da dišem posle tri gutljaja.
Alkohol-DA, ali u umerenim količinama. Ne razumem ljudi koji piju do besvesti, odvale se, ne znaju gde se nalaze, povraćaju na sve strane...Dešavalo se i meni da se napijem, mali milion puta, ali nikad toliko da ne znam ko sam.

I prava Sangria nije sokić, veruj mi, znam šta pričam:rumenko:Ovo sranje što mućkaju kod nas nije ni prići pravoj Sangriji.

volim da pijem i činim to relativno često i u velikim količinama... u zadnje vreme se svelo uglavnom na tone i tone vine (belo ne podnosim, samo u slučaju nužde), pivo mi je za bleju, mada naravno može i da te opije samo tako, od žestine gorki list, votka sa raznoraznim mešavinama, vinjak, retko rum, džin isl. smešna mi je ta tolika mistifikacija alkohola, dal pije, dal ne pije, dal je popio 1 ili 10 pića, ne daj bože ako je žensko, priče i fantazije oko alkohola... ne znam, meni je to prosto najnormalnija, svakondnevna stvar, ko i sok ili slatkiš, može se bez njih, al lepše ja sa njima... sad da u prevelikim i prečestim količinama (kao i ovo drugo, npr) šteti, verovatno... psihička zavisnost je druga stvar... i tako mogao bih da elaborišem, piše ode alkoholu i svašta do prekosutra, al nema smisla...

Ne volim da pijem pivo mnogo, 1-2 i dosta.
Em mi nije lijepo, em pišam kao vatrogasna cisterna je*ote :D

Al' dobro, ne pijem u zadnje vrijeme skoro nikako, pola čaše ili čašu vina ili piva za veče... ogadilo mi se malo kako sam se razvratio prije mjesec dana :D

Back