Kulišić
Početnik
- Poruka
- 46
Aj da budem iskren, nisam neki fan mitova, ali kad mi neko kaze da su alfe lose, odmah mi proradi onaj radar za preterivanje. Ima tu nesto, ne znam da li je do toga sto ih voze ljudi koji misle da su u filmu, ili do toga sto se kvare kad im samo pokazes brdo. Meni su uvek bile kao one veze koje izgledaju strava na Instagramu, a u stvarnosti se raspadnu kad nestane filter. Lepo zvuce, lepo izgledaju, ali kad treba da te odvezu do vikendice bez da zovnes slep, e tu vec pocinje drama.
I sad, ne kazem da su sve takve, ali realno, kad ti se drug vrati iz servisa pre nego iz prodavnice, nesto tu ne stima. Imao sam priliku da sedim u jednoj, sve fino, sve utegnuto, ali cim je krenula nizbrdo, pocela da se ponasa ko da joj je neko ukrao samopouzdanje. Mozda je to samo do modela, mozda do vlasnika, mozda do kosmicke nepravde ali meni to ne uliva poverenje. Ako vec dajem pare, hocu da me vozi, ne da me moli da je vozim.
I sad, ne kazem da su sve takve, ali realno, kad ti se drug vrati iz servisa pre nego iz prodavnice, nesto tu ne stima. Imao sam priliku da sedim u jednoj, sve fino, sve utegnuto, ali cim je krenula nizbrdo, pocela da se ponasa ko da joj je neko ukrao samopouzdanje. Mozda je to samo do modela, mozda do vlasnika, mozda do kosmicke nepravde ali meni to ne uliva poverenje. Ako vec dajem pare, hocu da me vozi, ne da me moli da je vozim.