Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 12.324
Sto se Srbi ubijaju u saobraćaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Србији не живе једино Срби а на жалост може ли нешто да се уради да се сачувају животи оних што не возе или седну у такси или пролазе или се нађу поред ......Sto se Srbi ubijaju u saobraćaju?
Bahatost i nebriga za druge, alkohol, narkotici, vožnja u pospanom stanju ...Sto se Srbi ubijaju u saobraćaju?
Pažljivo čitam svaku tvoju poruku,koristiš skoro svaku priliku da pljuneš po Srbiji.Zašto?Zato što je Srbija postala banana država gde ne postoje institucije. Čak ne postoji ni uloga policije više, sad su je zamenili ćaci-batinaši. U takvom okruženju naravno da dolazi do ohrabrivanja svih prženica i "znaš ti ko sam" likova. Jer su svi oni u tim batinaško-huliganskim odredima koji se sada skupljaju radi borbe protiv studenata, ili znaju nekog iz tih sredina, pa imaju imunitet i zaštitu od države i onda se osećaju moćno i nedodirljivo pa se bahate i divljaju na ulicama.
Zato što je rupčaga a ako ti to ne vidiš poseti oftalmologa jer možeš slučajno da upadneš u septičku jamu ispred skupštine.Pažljivo čitam svaku tvoju poruku,koristiš skoro svaku priliku da pljuneš po Srbiji.Zašto?
Jel si ti @SajaBg ?Zato što je rupčaga a ako ti to ne vidiš poseti oftalmologa jer možeš slučajno da upadneš u septičku jamu ispred skupštine.
Pogledajte prilog 1826715
Pažljivo čitam svaku tvoju poruku,koristiš skoro svaku priliku da pljuneš po Srbiji.Zašto?
Kada to nekada u sfrj celoj?Statistika je zapravo obrnuta, svake godine je sve više automobila, a sve manje pogiulih u saobraćaju. Nekad smo imali blizu 2000 godišnje a sad oko 600.
Što zapravo samo znači da su automobili sigurniji, ne da smo mi išta pametniji niti da nismo najgori u Evropi.

Previše žena je za volanom. Nije to jedini uzrok, ali i to doprinosi ovako lošem stanju u saobraćaju u Srbiji. Da se ja pitam zabranio bih ženama da voze, kao u Saudijskoj Arabiji. Jednostavno žene se slabije snalaze u prostoru od muškaraca (to je naučno dokazano) i zbog toga su lošiji vozači od muškaraca.Dan jedan ne prođe bez žrtava u saobraćaju.
DAN JEDAN bez žrtava u saobraćaju. Malouman smo narod, nema drugog objašnjenja...
Sto se Srbi ubijaju u saobraćaju?