Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.598
Da je do pouzdanosti svi bi vozili ista kola peglicu na pr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može, izvade se prednja sedišta.Sta da radim sa peglicom, ne mogu da stanem u nju.
Odrzavaju ih kao da su svemirski brod, pa se cude sto leteako se alfa redovno odrzava, nema nikakvih problema
znaci mali servis na 100km, veliki na 500km ako zelis dobru i pouzdanu alfu
Bjezi Mario cim me vidis! I pre toga!Kada vidiš muškarca za volanom pežoa 208 BEŽI ŠTO DALJE!![]()
Sta da radim sa peglicom, ne mogu da stanem u nju.
Najbolje al na otpadimaNajbolji su od 8 ventila.
Meni je 166 vrh, volio bi imati jednu 3.2 V6.Nisam nesto zaludjen Italijanima ali 159 je bas ono seksi pogotovo redizajn.
Busso, znas ti sta dobro.Meni je 166 vrh, volio bi imati jednu 3.2 V6.
Ima jedan lik prodaje ali nije 166 nego 155 sa tim motorom.Busso, znas ti sta dobro.
To i trosi ko raketa a plus mora da ima i gde da se vozi nije samo po gasu.Meni su Alfe baš cool..Voze se jako fino a to da se kvare više od ostalih je mit iz 80tih koji ih još drži ..Alfa nije ništa lošija od ostalih po tom pitanju ..Nedavno sam imao Giuliettu 1,4 a 170ks ide ko raketa kad se ubaci u sport
Ma nije samo do mašine unutra, to je nestvarna bezvremenska ljepotica koja je bila i elegantna i sportiva. Danas auti niti su elegantni niti su sportski.Busso, znas ti sta dobro.
Ne troši uopšte puno ..To i trosi ko raketa a plus mora da ima i gde da se vozi nije samo po gasu.
Kako ne trosi kad se gazi, tu ne pomazu ni turbine...svaka kola koja se gaze trose gorivo vise nego uobicajeno, pa i dizelasi.Ne troši uopšte puno ..
Italijani su najbolji dizajneri za automobile, Pinanfarina, Djudjaro....Ma nije samo do mašine unutra, to je nestvarna bezvremenska ljepotica koja je bila i elegantna i sportiva. Danas auti niti su elegantni niti su sportski.
Ne prave samo oni doduse, Pininfarina ima sopstvenu fabriku koja pravila i za Pezo..znaci ne dizajniraju samo za italijanska vozila.Sve što prave je lepo ali upitnog kvaliteta jbg