- Poruka
- 30.507
ŽIV je Navaljni!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasno, jasno. Epilog je isti, otvorena ili perfidna tortura.Ne nosim, jer sam od početka znao šta mu rade, to je svima jasno. To ne znači da ću tako nešto da opravdam ili ostanem ravnodušan na to.
Ružičaste naočare podrazumevaju ignorisanje nepravde zarad izmišljenog, ušećerenog, slatkog sveta gde se nepravda ignoriše. Ovde o tome nema govora...
Jednako sam svestan nepravde i zarobljenika u američkom zatvoru Gvatenama, tamo je primenjivana i otvorena tortura, ali jedno ne opravdava drugo.
Nadam se da je makar to jasno...
Ti si odabrao stranu jedne te iste gnusne stvari, držeći da je jedna opravdanija od druge. Nije. Iste su.Како то да вам је више стало да руски држављанин умире у руском затвору него амерички држављанин који умире у украјинском затвору? Да ли сте уопште послали своје саучешће породици Гонзала Лире након што сте га оставили да умре у Украјини?
![]()
Da taj slučaj kako je Ukrajinska državna bezbednost u saradnj sa Britanskom službom ubila nevinu ćerku jednog filozofa jeste zanimljiva.
To nije IN ...Како то да вам је више стало да руски држављанин умире у руском затвору него амерички држављанин који умире у украјинском затвору? Да ли сте уопште послали своје саучешће породици Гонзала Лире након што сте га оставили да умре у Украјини?
![]()

Zna se ko je ubio Dariju , ubila ju je Natalija Vovk sa svojim pomagačem koji su prvo obučavani pa su prešl granicu dva -tri meseca pre ubistva i uselila se u zgradu gde je živela Darija , snimljeni dosta puta sigurosnim kamerama . Uspela je da pobegne preko Litvanske ili estonske granice (ti detalji su sad nebitni)Nije zanimljiva niti se cerke filozofa po normalnim drzavama bas tako ubijaju.
Niti znamo ko je ubio. Niti cemo ikada znati.
Niti znamo ko je ubio ovog coveka. Niti cemo ikada znati.
Znamo da se ljudi hapse na bdenju. Znamo da nije bio bolestan. Znamo da je nekom delu ruskog naroda bio nada i da neki mladi ljudi ispred ambasada placu.
Znamo da je dobio decenije robije. Znamo da je zatvor nekadasnji gulag.
Znamo dovoljno da vodjeni razumom takve mehanizme drzave sebi ne pozelimo.
Ako ne zelim sebi, ne znam zasto bih zelela drugima.
Čovek se žalio sudskom veću na prepisanom obaveznom leku protiv lepre od strane zatvorske medicinske službe. Znači činjenice govore da su ga trovali lekom protiv lepre . .Смисао ове објаве није да ли је Милошевић био добар, лош или зао, да ли га волите или мрзите.
Поента је да је умро у казамату земље западне демократије и чланице ЕУ и НАТО пакта без да је осуђен.
У преводу, убили су га без доказане икакве кривице.
![]()
Samo što tu postoji sledeći problem a to je da zatvor predstavlja državnu ustanovu. Da je Navaljni likvidiran na ulici ili u restoranu pa da kažeš došle plaćene ubice, špijuni, agenti, nijedna država nije imuna na to. Ovako ispada da zatvor ili neko iz zatvora u Rusiji radi za zapad i Ukrajince a to nam govori da je Rusija najbušnija zemlja bezbednosno ikada.Рецимо да Наваљни није умро природном смрћу, па ко има користи од његове смрти:
Он није био претња Кремљу, на свом врхунцу гласало је око 2%. лјуди за нјега
Он већ служи дуготрајну затворску казну дужу од датума избора
Предстоје избори у Русији и ко очајнички жели да дестабилизује землју , заташка пад Аведјовке .....?!
Не треба бити пуно паметан !
Коме је вреднији мртав , кад већ жив није испунио сврху и уложене паре у нјега ! ?????
Алексеј Наваљни је мртав.
На Западу ће бити хваљен као симбол демократије изгубљене у Русији.
Реалност је била да је Наваљни био креација ЦИА-е, отровна пилула дизајнирана да сруши Путина.
Наваљни је уништио демократију у Русији.
Мислим да је тајминг у најмању руку сумњив, он не представља претњу ауторитету председника Путина и нико га у Русији не схвата озбиљно јер се сматра оперативцем ЦИА.
Мислим да иза његовог убиства стоје Украјина или САД.
Мотив тек треба да се утврди.
Pa nije samo to, jake su teorije kod nas da su Ćuruviju, Stambolića, Djindjića, Ivanovića ubili isto zapadnjaci. Ovde je ipak veliki problem što se odigralo duboko u Rusiji, bogu iza nogu, pred navodno mnogo jačom službom u strogo kontrolisanom prostoru. Nekako zastupnici te teorije vide rusku službu baš na niskom nivou.Nema sta da citam postove ovde, ja znam da vecina nasih gradjana smatra da ga je zapad ubio u ruskom zatvoru, kao sto sam siguran da vecina smatra da je zapad organizovao ubistva u skoli, kao i ona u Mladenovcu...A ta manjina koja to ne smatra, ona u dubini sebe oseca da je za ta ubistva kriva u osnovi zapadna kultura koja nam se pazi sad "namece"...
A možda je to sve zbog tradicije jer su na lošem glasu . Pa zato najveći broj građana zaključuje; Zašto napadati pošteni svet kad se zna ko voli to da radi.Nema sta da citam postove ovde, ja znam da vecina nasih gradjana smatra da ga je zapad ubio u ruskom zatvoru, kao sto sam siguran da vecina smatra da je zapad organizovao ubistva u skoli, kao i ona u Mladenovcu...A ta manjina koja to ne smatra, ona u dubini sebe oseca da je za ta ubistva kriva u osnovi zapadna kultura koja nam se pazi sad "namece"...
Моја теорија мени свазнајућем делује више него логична:Samo što tu postoji sledeći problem a to je da zatvor predstavlja državnu ustanovu. Da je Navaljni likvidiran na ulici ili u restoranu pa da kažeš došle plaćene ubice, špijuni, agenti, nijedna država nije imuna na to. Ovako ispada da zatvor ili neko iz zatvora u Rusiji radi za zapad i Ukrajince a to nam govori da je Rusija najbušnija zemlja bezbednosno ikada.
Koja farsa. Vucic nije tapsao. Vidi mu izraz lica. Zna vrlo dobro sta se desava, ali mora da cuti i gleda.Две случајности ! Сигурно сасвим случајно, догодиле су се данас.
1. Минхенска безбедносна конференција почела је смрћу Наваљног (или је само Наваљни умро тачно на дан почетка МСЦ).
2. Јулија Навалнаја коју је Стејт департмент од 2021. године почео да назива удовицом, нашла се у Минхену на дан смрти свог мужа и првог дана МСЦ-а са потпуно готовим говором смрти Наваљног.„Путин и његови пријатељи сносиће личну одговорност“, рекла је она са бине.
И после њеног дугог говора Навалнаја је пришла Ненси Пелоси, пољубила је и захвалила јој се смешећи се.
За шта se захвалила?
![]()