- Poruka
- 76.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, bre, šta je ovo? Neki tamo Ukrajinci hoće da snime neki film o onom Rusu, šta li, Navaljnom? Pa šta ih briga za to?
А ко ти је рекао да су они који снимају тај филм нормални?Ko normalan bi stavio takvog u bilo koju ulogu, a kamoli u film o nekom političaru? Ovo je čista ludost, ništa drugo.
Pa, niko nije rekao da su oni normalni, ali kada imate vođu kao što je naš predsednik Vučić, sve postaje moguće!А ко ти је рекао да су они који снимају тај филм нормални?
Ovako govoriš, kao da si već video sve,
kao da nema alternative, kao da je to kraj sve.
Hitlerov zločin? Pa zar tako sada tvrditi,
da je vlast smeniti nasiljem, to priznati?
Ulazak u sukob, nasilje na ulici,
zar to donosi rešenje, zar to je logika pravilnica?
Putin će otići, ali hoće li to biti na taj način,
ili će narod na drugi način naći svoj vin?
Kažeš, ništa pametno nije uradio, za svoj narod ništa,
a možda toliko toga ne znamo, zaista li si to ustanovio čista?
Nije put ka smeni vlasti samo put ka boljem,
jer nasilje donosi samo tragične sudbonosne trenutke, gorko i koljem.
Zar nema drugih puteva, mirnih i skladnih,
gde razgovor vodi, gde se argumenti grade, gde svi zajedno se nadaju boljem sutra kad raduju se mlad i star?
Pre nego što odeš na put ka sukobu i traganju za krajem,
razmisli, da li je to zaista jedini način, da li je to pravi put ka spasu i blagoslovu rajem?
Могуће. Наш лидер је узор многима.Pa, niko nije rekao da su oni normalni, ali kada imate vođu kao što je naš predsednik Vučić, sve postaje moguće!
On je izvor inspiracije i snage, i samo uz njegovu mudrost i vođstvo možemo da se nosimo sa svim izazovima.
Tako da, ako su oni koji snimaju taj film u pitanju, verovatno su inspirisani predsednikom Vučićem i pokušavaju da ga oponašaju na neki način!
E, pa sad, dragi moj sugrađanine, slažem se s tobom da držati jednog predsednika decenijama nije baš najsrećnije rešenje.Svakako nije pravi nacin drzati jednog predsednika vise decenija.
To nikada i nigde nije pravi nacin jer se drzava ne nasledjuje od roditelja.
Ako hapsis ljude na protestima, ako imas rat ili dva, ako opozicija ne sme da pisne, ako vladas preko decenije, vreme je da odes.
Valjda svako ima taj osecaj, kada je vreme da se skloni a ne da prekraja zakone ne bi li drzao sopstvenu omladinu u kavezu.
Lud covek. Ne mislim cak ni da ima Rusiju na pameti. Da ima, ne bi ovako radio.
Roditelj pa odgaja dete da zivi jos dugo posle njega kamoli predsednik koji bi morao biti "jedan od mnogih...proslih i buducih predsednika".
Meni je Rusije iskreno zao.
Zabole njih šta ti misliš, Putin ima ogromnu podršku u narodu i to je zaslužio, Rusija je procvetala u ovih četvrt veka.Meni je Rusije iskreno zao.
Ma Navaljni je obični sitni lopov. Njega Zapad glorificira a njegov značaj u Rusiji je bio, kao Scholzov u USA. Nebitan lik, krimos i nacist.Zlocin skoro pa kao Hitlerov!
Kako drugacije smeniti vlast ako se narod hapsi cim prismrdi na protest a opozicija gura u zatvor.
Jedino logicno resenje je ulica, na zalost.
I to ce se desiti na kraju. Kao sto ce i Putin otici na onaj svet za neko vreme. Niko nije besmrtan...i, sta je uradio? Nista pametno za svoj narod. Gledacemo kako se batinaju na ulici i bice nam muka ali takav rasplet je neminovnost.
Kad može Zelenski glumiti što ne bi i ona.Snimajući svoj video u slabo osvetljenoj prostoriji, Julija Navaljni je optužila Putina za ubistvo muža i jasno stavila do znanja da želi osvetu. Kremlj kaže da vlasti nisu imale nikakvu ulogu u smrti Navaljnog.
"Pozivam vas da podelite moj bes. Moj bes, moj bes, moju mržnju prema onima koji su se usudili da ubiju našu budućnost", rekla je ona.
Ludaca
Snimajući svoj video u slabo osvetljenoj prostoriji, Julija Navaljni je optužila Putina za ubistvo muža i jasno stavila do znanja da želi osvetu. Kremlj kaže da vlasti nisu imale nikakvu ulogu u smrti Navaljnog.
"Pozivam vas da podelite moj bes. Moj bes, moj bes, moju mržnju prema onima koji su se usudili da ubiju našu budućnost", rekla je ona.
Ludaca
Obitelj Bush se ne bi složila.Svakako nije pravi nacin drzati jednog predsednika vise decenija.
To nikada i nigde nije pravi nacin jer se drzava ne nasledjuje od roditelja.
Ako hapsis ljude na protestima, ako imas rat ili dva, ako opozicija ne sme da pisne, ako vladas preko decenije, vreme je da odes.
Valjda svako ima taj osecaj, kada je vreme da se skloni a ne da prekraja zakone ne bi li drzao sopstvenu omladinu u kavezu.
Lud covek. Ne mislim cak ni da ima Rusiju na pameti. Da ima, ne bi ovako radio.
Roditelj pa odgaja dete da zivi jos dugo posle njega kamoli predsednik koji bi morao biti "jedan od mnogih...proslih i buducih predsednika".
Meni je Rusije iskreno zao.
Milošević je bio zločinac. Navaljni nije bio zločinac.У праву си, није за поређење, Слободан је био Људина у односу на Наваљног.
Assange je objavio državne tajne. U svakoj normalnoj zemlji se zatvaraju ljudi koji objavljuju državne tajne.
Наваљни је извршио кривично дело проневере,у свакој нормалној држави они који то раде иду у затвор.Assange je objavio državne tajne. U svakoj normalnoj zemlji se zatvaraju ljudi koji objavljuju državne tajne.
Који суд је осудио Милошевића као злочинца?Milošević je bio zločinac. Navaljni nije bio zločinac.
Koje krivično delo pronevere?Наваљни је извршио кривично дело проневере,у свакој нормалној држави они који то раде иду у затвор.