Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Иза ,,убиства" Наваљног стоји тромб. А могуће је да га је зарадио кад се вакцинисао. Није ни први ни последњи који је тако скончао након примања вакцине.
Pa kako je prozapadno orjentisan poslučnik sigurno da se izbo sa jedno 4-5 doza "Fajzera"

Svaka jaka država kada je jaka ona u totalnom ratu sve svoje koji su na strani neprijatelja i ugrožavaju samu Državu likvidiraju po kratkom postupku

Pa u takvim situacijama se onda osoba osudi na sudu za smrtnu kaznu, izvede pred preki sud i sl., instuticionalizovano i sankcionisano?

inače takvi mogu doći na vlast posle rata i uništiti sve što je država postigla u ratu kao što je bio slučaj kod slabe Srbije posle 2000-te.

Je li.

A šta je to država postigla u ratovima 1990-ih godina, a država posle 2000. sve uništila?

...

Evo koga podrzavaju DrugoSrbijanci:

Dakle jos jedan Mi6 ISIS iliti CIA SRS/SNS... :zzzz:
Cak u videu vicu "Rusi Napred"...dakle "ruski" tj Mi6 Naprednjaci...
Sve isti Mi6 potpis...

Srecom Rusi nisu toliko naivni kao Musliji i Srbi...

Njegov Mi6 ga ubio kad su videli da nemaju vise koristi od njega...i sad na toj smrti rade propagandu...

...

Naravno da je bitan jer je objavio korupciju kod ruskih politicara ne bi ga u Gulag slali da je sitna riba.
Navaljni nije bio ruski disident nego američki i britanski obavještajac.
Vjerojatno je likvidiran kada je to odgovaralo narativu koji slijedi CIA/MI6.

U ovom videu njegov suradnik traži 20 milijuna dolara godišnje za “obojenu revoluciju” u Rusiji.​

Ubice kod nas su kriminalni klanovi i udbasi, eventualno psihopate...Taj posten svet vi stitite svojim bolesnim teorijama...
Kriminalni klanovi bivši udbaši i psihopate mogu biti samo iskorišćeni od nekoga ko zna kako se to radi , od slučaja do slučaja nalogodavci su različiti . Prema tome pronalaženjem nalogodavaca i glavnih organizatora niukom slučaju se ne štite počinioci samo se slučajevi ubistava rešavaju do kraja.

Je li.

A šta je to država postigla u ratovima 1990-ih godina, a država posle 2000. sve uništila?
Srbija je postigla da NATO ne bude sa svojom čizmom na celoj teritoriji Države Srbije kao što je planirala.
Izborila se za rezoluciju 1244 gde je time stekla pravo da drži svoju granicu ,očuva Sever Kosova kao i osoblje pod oružjem koje bi sprečilo pogrom Srba koji se dogodio zbog tih izdajnika 2004 god.
Posle 2000 šta se sve dogodilo?
Nameštanje pred Sudom da šiptari imaju prava da se odcepe.
Tenk jedan nisu pomerili kada se proglasila nezavisnost Kosova.
Izmestili pitanje Kosova iz UN i dali EU koja je najveći prijatelj nezavisnosti Kosova.
Dali Sever Kosova šiptarima koji je skoro 100% naseljen Srbima.
Administrativni prelaz pretvorili u pravu granicu.
Ugrozili Srpske svetinje na Kosovu i Metohiji i doveli da postane Kosovska kulturna baština.
Da su bili likvidirani za vreme bombardovanja takvi izdajnici posle ne bi mogli ovo da urade.

Navaljni nije nikakav kapacitet i neki ozbiljan protivnik Putinu 2% birača
Jednostavno loš genetski materijal !
Kako nije opravdao pare date mu od zapada taj isti zapad je utvrdio da im je bolji mrtav nego živ . Jer su mu šanse da napravi neki prevrat u Rusiji ravne nuli
Ovako mrtav "Više vredi" kako bi se prikrilo da Ukraina gubi rat ove godine i da su EU i jenki u teškoj recesiji što će kad tad morati da plože račune svome gnevnom narodu !
Smešni su mi ovi naši kerovo koji se isčudjavaju tome
Zaboravili ovde kod nas Ćuruviju, Ivan Stanbolića ,Oliver Ivanović , Cvijana ..........................
U principu ne pije vodu, to obrazloženje tipa loš genetski materijal , on je samo jedan od mase ruskih oligarha,kao recimo kao onaj tupan Hodorkovski, koji su se preko noći obogatili, i u tom zanosu da mogu sve, nisu shvatali da ih to što su napravili u Rusiji, i što su pokrali pare, niko neće dirati samo u slučaju da ne budu previše politički talasali !
Ali ne, njima je zinula gujica, baš kao našem strip-junaku, velikom veziru Iznogudu, da budu kalif umjesto kalifa , a pošto život u većini slučajeva nije strip, završili su kako su završili, to jest tragično ! :think:

Back