Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
I danas slavim njegovu smrt kao spas Srbije.Једно добро питање:
Ово је било када је умро Председник Слободан Милошевић. Тада неки не да нису плакали него су славили.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I danas slavim njegovu smrt kao spas Srbije.Једно добро питање:
Ово је било када је умро Председник Слободан Милошевић. Тада неки не да нису плакали него су славили.
Знамо поуздано да га је усмртио тромб.Znači nešto što je nepouzdano je sve što znamo. To jest ne znamo ništa.
Netačno, svi jesmo bili srećni kad je otišao sa vlasti, ali to veze nema sa njegovom smrti u zapadnom zatvoru.I danas slavim njegovu smrt kao spas Srbije.
Ne nego mrzim i proklinjem onog koji je uveo goveđe društvene vrednosti.Па кад си сатаниста.
Мислиш да су западне сатанистичке вредности боље??Ne nego mrzim i proklinjem onog koji je uveo goveđe društvene vrednosti.
Da. Mi smo satanisti. Mi propagiramo totalitarizam, nekulturu, sex, najgori mogući tv program, uvoz pokvarene hrane, korupciju, mržnju, zavist, zabadamo nož u leđa bratu. Mi smo najgori satanisti i gorećemo kolektivno u paklu.Мислиш да су западне сатанистичке вредности боље??
Samo to što sudiš drugima govori koliki si licemer.Мислиш да су западне сатанистичке вредности боље??
Šta sam ja pisao ovde još pre godinu dana?Na manje od mesec dana od predsedničkih izbora, u ruskom zatvoru misteriozno, preminuo Aleksej Navalni, lider ruske opozicije.
Imao je 48 godina...
E, ako je ISKRENO , onda OK.Putin je porodici preminulog uputio iskreno saucesce
Сатанизам је радовати се било чијој смрти. Ево ја се не радујем што је тромб убио овог Наваљног, али то не значи да ћу подржавати лицемерно западњачко коришћењем његове смрти у пропагандне сврхе.Samo to što sudiš drugima govori koliki si licemer.
Pisao si i otkrio toplu vodu.Šta sam ja pisao ovde još pre godinu dana?
Zapadnjaci odnosno njihovi ljudi iz senke koriste ISTE METODE koje su lako predvidive.
Ako ne mogu srušiti protivnika u otvorenoj fer borbi, ako je i suviše popularan kod naroda, pribegavaju ovoj prljavoj metodi, koja ima za cilj da BIRAČE OKRENE PROTIV SVOG LIDERA.
Milošević nije imao nikakvog interesa da naredi ubistvo Stambolića. Tačka.
Ljudi iz senke zapadnih centara moći su ubili Ivana, na monstruozan način, što su njihovi mediji potencirali naravno, da srbima uđe u glavu ta njihova "istina", i to je bio jezičak na vagi na izborima na kojima je Koštunica odneo pobedu.
Dodatno su likvidirali i Ćuruviju, opet bacajući sumnju na Miloševića.
Isti scenario su pokušali i u Rusiji pred izbore, usmrtivši onog drugog opozicionog lidera u Moskvi, koji je bio minoran lik i nikako nije ugrožavao Putina.
Rusi naravno, na tim izborima nisu naseli ovoj zapadnoj zamci.
Posle Takerovog intervjua i rasta popularnosti Putina kod zapadnog pučanstva, doneli su odluku da mu malo "potkrešu brkove" tako da su
TEMPIRALI SMRT NAVALJNOG baš u ovom trenutku.
PREKO POTREBAN JEZIČAK NA VAGI DA AMERIČKI KONGRES ODOBRI TU POMOĆ UKRAJINI ?
IZAZVATI ZBUNJENOST I NEDOUMICU KOD RUSKIH BIRAČA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA ?
MEDIJSKI PRIKRITI KATASTROFU I PORAZ ZAPADNIH SAVEZNIKA U AVDEJEVCI ?
Za dobrog analitičara, sve je ovde jasno, Putin bi trebalo ovde da ispadne najveći gubitnik, ŠTO MU NIJE U INTERESU NARAVNO.
Ko prati logiku jasno dolazi do zaključka, KOME ODGOVARA SMRT NAVALJNOG BAŠ U OVOM TRENUTKU ?
A ko ima ona dva grama mozga, lako će zaključiti i KO GA JE UBIO?

Amerikanci su izuzetno poslovna nacija. Finansirali su i ISIS, AL Kaidu, ***********e. Sada i Srbi kada bi ustali protiv Rusa i započeli žestoku kampanju za nuklearno bombardovanje Moskve, postali bi mezimci SAD. Kod SAD je važno da se uklopiš u njihove interese.
A KO SMO MI da stojimo na putu tako velikoj sili, u njenom nastojanju da preuzme SIbir!
Ma i meni puca jajce za Navaljnog. Nije ni bitno čemu se ti i ja radujemo.Сатанизам је радовати се било чијој смрти. Ево ја се не радујем што је тромб убио овог Наваљног, али то не значи да ћу подржавати лицемерно западњачко коришћењем његове смрти у пропагандне сврхе.
Podržavam logiku. No jedno su želje a drugo realnost.Nije naš problem da li bi neko uzeo Sibir već to kakvu je nama neko ulogu namenio
Ne želim da živim i radim ni ja ni moji naslednici u državi koja bi bila kolonija hrvata i slovenaca, između ostalog ili da moram da smatram da je germanski pljačkaški pohod civilizacija
Da nam je zapad ponudio fer uslove rekli bi Rusima: sorry bratja gledajte vi sebe mi imamo svoj put
Nije poenta da ima pristup društvenim mrežama, već da kao opozicionar ima pristup izborima i medijima, gde može građanima da predstavi svoj program. Zaključavanje opozicionih lidera u tamnice gde ih drže do smrti nikako ne može biti nomalno u civilizovanom svetu.
ja sam od početka govorio da su italijani pretnjama i podmićivanjem naterali Putina da napadne ukrajinu ne samo da bi prikazali rusiju kao agresorsku državu već i kako bi povećali izvoz svog maslinovog ulja i time zaradili nekoliko milijuna euraŠta sam ja pisao ovde još pre godinu dana?
Zapadnjaci odnosno njihovi ljudi iz senke koriste ISTE METODE koje su lako predvidive.
Ako ne mogu srušiti protivnika u otvorenoj fer borbi, ako je i suviše popularan kod naroda, pribegavaju ovoj prljavoj metodi, koja ima za cilj da BIRAČE OKRENE PROTIV SVOG LIDERA.
Ljudi iz senke zapadnih centara moći su ubili Ivana, na monstruozan način, što su njihovi mediji potencirali naravno, da srbima uđe u glavu ta njihova "istina", i to je bio jezičak na vagi na izborima na kojima je Koštunica odneo pobedu.
Isti scenario su pokušali i u Rusiji pred izbore, usmrtivši onog drugog opozicionog lidera u Moskvi, koji je bio minoran lik i nikako nije ugrožavao Putina.
Posle Takerovog intervjua i rasta popularnosti Putina kod zapadnog pučanstva, doneli su odluku da mu malo "potkrešu brkove" tako da su
Za dobrog analitičara, sve je ovde jasno, Putin bi trebalo ovde da ispadne najveći gubitnik, ŠTO MU NIJE U INTERESU NARAVNO.
Ko prati logiku jasno dolazi do zaključka, KOME ODGOVARA SMRT NAVALJNOG BAŠ U OVOM TRENUTKU ?
Jadni lider s članstvom 4x manjim od članstva HDZ-a u državi 40x većoj od HR po broju stanovnika.Šta sam ja pisao ovde još pre godinu dana?
Totalno nebitna tema, koju je jedino zapad i mogao da napravi i pokrene. Rusiji apsolutno nije bilo potrebno da uradi bilo šta sa tim zaboravljenim likom.Gonzalo Lira ubijen nakon strahovitih mučenja, ali Zapad šuti. Assange prolazi kroz neljudske torture ni kriv ni dužan.
No, zato se suze liju za jednom propalicom, bitangom i CIA plaćenikom koji je radio na rasturanju vlastite države.