Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.248
Najveći je problem vezano za ovog čoveka je što se ogordio i postao provincijalna diva. Teško za varenje, zaista.
Благи Боже која кратка памет дуг језик једва да наклапа српски.
Требају му часови српског.
Овај колико је надобудно глуп има да се кандидује за пррдседника.
Дакле џаба аутохтонизам џава Алекссндар Митић кад један овакав ретард може с њима да пише књиге и да се бави историјом. Све је почело једног мрачног дана када је чуо да су у суседном селу живели Трибали.
Боже какве оскудице памети , говора , пристојности..учтивости..основне културе...Јој Боже...
@Mrkalj @Perdida @КРЦУН
Овај ће наредне године да се кандидује за Вучића..
Јој Боже ко све може у Србији да пише књиге а да не зна ни да говори српски....
Govori u svoje ime. Jedini ti si ovde prof. Živanovića proglašavao za šarlatana, a moje je mišljenje da si to radio kako bi devalvirao njegova svedočanstva o jasenovačkim žrtvama, o čemu si se takođe u nekoliko navrata izjasnio da si sklon Tuđmanovim ciframa. Takođe mislim da ti srpske žrtve u Jasenovcu smetaju jer od njih ne mogu muslimanske u Srebrenici da dođu do izražaja.Secirali smo i proveravali njegove brojne izjave na ovom forumu, više puta.
Za početak, stav u kojem se vidi tendencija umanjivanja Jasenovačkih žrtava i negiranje genocida, protiv čega je trebalo da je donet zakon u Srbiji, ali ne znam da li je.
Negiranje zločina u Jasenovcu:
https://forum.krstarica.com/threads/jasenovac-istine-i-lazi.53964/post-27073731
U izvjesnoj mjeri jeste; ali nije u pravu kada drastično preuveličava komunističke zločine, čineći od Blajbutga Jasenovac itd...Znaci Tudjamn je bio u pravu kada je smanjio drasticno broj?