Albanke za brak

Veliki problem je što u ovim balkanskim mafijaškim vukojebinama od država par sa dve plate i decom ne može normalno da živi. Potrebno je mnogo rintanja i odricanja da bi se deca podigla. Da još roditelji ne pomažu... Treba menjati sve: državno uređenje, ekonomski sistem, obrazovni sistem, sve treba pretumbati na državu i sistem koji će služiti čoveku a ne da država postoji za pljačku građana i prosperitet bogate manjine i političke klike.
Brigo moja pređi na drugoga za sve ti je neko drugi kriv.. pođi od sebe pa vidi gde si pogrešio

Nemaš ti šta ženu šta da pripitomljavaš pa nije ona divlja . Mi muškarci ponekad dajemo razloge tim ženama da nas manje poštuju, što je normalno sa njihove strane i to treba razumeti... Eto ko je od vas otišao negde u cvećaru i kupio ženi cveće i doneo u subotu ili u nedelju .. ili bilo koji drugi dan kada dolazi sa posla..izgleda staromodno ali prilično efektivno probajte pa ćete videti da će vas partnerka drugačije gledati
recimo ti potvrdjuješ da je potrebno pripitomljavanje....kupuješ je cvećem....kao da ona nije razumno biće i nije joj dovoljno da kažeš da je voliš..i da je šteta da kupiš cveće umesto nešto korisno za nju...:)

Sad sam u vezi s djevojkom s Filipina, u vezi smo od 2- og mjeseca ove godine. Bio sam u nekoj vezici s još jednom Filipinkom prošle godine, a u međuvremenu s jednom domaćom rastavljenih polovnjačom.

Te Filipinke rade u Hrvatskoj, tako ništa nisam kupova i sl. Ova prva mi nije nešto bila, dok sam s ovom drugom kliknuo. Kao prvo m ogo su otvorenje i veselje od Hrvatixa, od spoja s Hrvaticom dobiješ fobiju, kao da si na intervju za posao. Te Filipinke baš i nisu toliko ponizne kako neki misle, dosta su ljubomorni, rekao bi više nego djevojke/žene s područja Ex YU. Vrijedne su na poslu i rade kućanske poslove , ali opet mislim usto gledaju hoćeš li im ista pomoći. One su u biti kao žene s ovih područja prije nekih 50- 60 godina, žene koje su se nadale nečemu, koje su se nadale nečem boljem i sp.

Veliki problem je što u ovim balkanskim mafijaškim vukojebinama od država par sa dve plate i decom ne može normalno da živi. Potrebno je mnogo rintanja i odricanja da bi se deca podigla. Da još roditelji ne pomažu... Treba menjati sve: državno uređenje, ekonomski sistem, obrazovni sistem, sve treba pretumbati na državu i sistem koji će služiti čoveku a ne da država postoji za pljačku građana i prosperitet bogate manjine i političke klike.
Da ...izvini što ti se opet obraćam Ali ako već živiš u inostranstvu recimo onda znaš da se veliki odmor u školi plaća odnosno ako su deca u školi od 9:00 h do 4:00 h posle podne recimo imaju pauzu od 12:00 h do 1:00 h ta pauza se plaća dodatno , i nije baš jeftino za dvoje dece da izađe onak da je prilično puno.. dakle to nije u sklopu škole, što u Srbiji nije slučaj

Ovo je malo zastarelo razmišljanje, recimo iz neke 18...i neke...
Počeo si sa mafijama, pa je onda nejasno kako si došao na države....taman i da je mafija u državi postoji razlika izmedju mafije i države...znači ne pljačka nas i ne skače po nama država, nego mafija koja ne poštuje zakone države....

Penis bonus, pax in domus! ;)
I romantika. Žene vole romantiku, nežnosti i pažnju i kad se sve to iskombinuje sa dobrim seksom eto veze i braka bez kriza, svemu ima da odoli.
Koji ste u vezama idite u crkvu i venčajte se da imate Božiji blagoslov i sve ide lakše. I redovno ići nedeljom zajedno na Božije službe svejedno kako se zvale (sveta liturgija, misa, Večera Gospodnja...).

Užasno je videti kada se ljudi odluče da stupe u brak i onda posle dve godine kad ih sretneš ono ne možeš da ih prepoznaš ja sam baš u četvrtak čini mi se sreo neki mladi bračni par bez dece, dugo ih nisam video, on dečko normalan onako izgleda bar što se vanjskog izgleda tiče a ona ako nema 300 kg mislim Halo dečko
onda je kriva druga devojka ako je prevari :aha:

I romantika. Žene vole romantiku, nežnosti i pažnju i kad se sve to iskombinuje sa dobrim seksom eto veze i braka bez kriza, svemu ima da odoli.
Koji ste u vezama idite u crkvu i venčajte se da imate Božiji blagoslov i sve ide lakše. I redovno ići nedeljom zajedno na Božije službe svejedno kako se zvale (sveta liturgija, misa, Večera Gospodnja...).
Tako je prijatelju romantika je ta naprava koja omogućuje skladan život dvoje ljudi. kada to nestane, nestala je iz skladnost i onda su ti svi drugi krivi.. recimo muškarac sedi u kladionici po ceo dan troši pare koje je zaradio juče očekuje od žene da će mu skuvati omiljeni ručak i biti raspoložena za malo noćno druženje kada se vrati pijan, i kada se to ne desi onda kukulele šta sad..

Da ...izvini što ti se opet obraćam Ali ako već živiš u inostranstvu recimo onda znaš da se veliki odmor u školi plaća odnosno ako su deca u školi od 9:00 h do 4:00 h posle podne recimo imaju pauzu od 12:00 h do 1:00 h ta pauza se plaća dodatno , i nije baš jeftino za dvoje dece da izađe onak da je prilično puno.. dakle to nije u sklopu škole, što u Srbiji nije slučaj
Sve je od države do države drugačije, u nekim pokrajinama jedne države nije isto. Opština, grad, svako za sebe, zavisi i od ekonomske snage, koliki je budžet. Na Zapadu dosta obdaništa, škola, bolnica itd. imaju verske zajednice pa se iskombinuje da prođeš povoljnije. Subotom popodne i nedeljom se ne radi... Nađe se više vremena za sebe. Za razliku od Srbije.
I sa decom se drugačije razgovara. 7-8 razred škole, po SFRJ standardu, sa decom moraš dobro porazgovarati o seksu, odgovornosti i sličnom. Mediji i obrazovni sistem ovde melju sve kao žrvanj. Treba sa decom biti pametan i otvoren. Ovde deca kad krenu u srednju već razumeju neke stvari, da npr. i roditeljima treba privatnosti da se malo i oni izgube kod prijatelja itd. Balkan je priča za sebe. Decu ne treba potcenjivati.

Ja samo trazim neku koja hoce da se uda,nemam prekomerna ocekivanja,upoznavanje pa ako se "poklopimo" ok.
Očigledno nisi svestan problema, ali nisi jedini.
Brak podrazumeva interakciju a ne statičnu OK situaciju.
Ako brak posmatraš kao instituciju, onda je brak trgovina.
Šta ti nudiš toj Albanki osim Venčanog lista?
Imaš li status, položaj, finansije, garanciju?
Da li brak posmatraš sa konzumacijom u kojoj ima ili nema
ljubavi. Da li te uopšte zanimaju njena očekivanja?
Ja mislim da ne. Ti si više neprilika nego bračna prilika.

Back