Albanke za brak

Da to je baš glupo zato što Ako ulaziš već u neki brak i tvoj partner ili partnerka poseduju nešto ,to se reguliše predbračnim ugovorom šta ko hoće da unese u taj brak ,ono što ne unese to je stalno njegovo
takoe prijatelju :lol:

albanke unesu u brak 28 brace sa nozevima u zubima koji svi do jednog kad kazes da si srbin odvale kosova republjlik

05e00000-0a00-0242-71eb-08d99f84a98f_w408_r1.jpg

Postoji naučna studija da je za brak najbolje uzeti nekoga iz iste sredine, s čime se slaže i narodna mudrost....najbolje je oženiti komšinicu, a to je i najlakše....nema veze što je pobegla u grad "na školovanje" i ona je videla da joj je najbolje kod kuće na selu, pa tu treba tražiti srodnu dušu...

Da to je baš glupo zato što Ako ulaziš već u neki brak i tvoj partner ili partnerka poseduju nešto ,to se reguliše predbračnim ugovorom šta ko hoće da unese u taj brak ,ono što ne unese to je stalno njegovo

Radi sta te veseli, nisam za tu opciju nikad bio, ali nije ista situacija u Beogradu i negde na jugu npr.
Ja sam iz Centralne Srbije tacnije iz Jagodine, malog grada pa je ovde ovako, a mogu zamisliti tek kriterijume Bg cura😃

Sad sam u vezi s djevojkom s Filipina, u vezi smo od 2- og mjeseca ove godine. Bio sam u nekoj vezici s još jednom Filipinkom prošle godine, a u međuvremenu s jednom domaćom rastavljenih polovnjačom.

Te Filipinke rade u Hrvatskoj, tako ništa nisam kupova i sl. Ova prva mi nije nešto bila, dok sam s ovom drugom kliknuo. Kao prvo m ogo su otvorenje i veselje od Hrvatixa, od spoja s Hrvaticom dobiješ fobiju, kao da si na intervju za posao. Te Filipinke baš i nisu toliko ponizne kako neki misle, dosta su ljubomorni, rekao bi više nego djevojke/žene s područja Ex YU. Vrijedne su na poslu i rade kućanske poslove , ali opet mislim usto gledaju hoćeš li im ista pomoći. One su u biti kao žene s ovih područja prije nekih 50- 60 godina, žene koje su se nadale nečemu, koje su se nadale nečem boljem i sp.
Jel su filipinke kosooke ?

takoe prijatelju :lol:

albanke unesu u brak 28 brace sa nozevima u zubima koji svi do jednog kad kazes da si srbin odvale kosova republjlik
ne radi se o braći ni o noževima, njih se odrekne svaka balkanka , ako nadje kuću koja joj odgovara, makar i srpska, radi se o njoj...možeš li da uspostaviš odnose koji će je zadržati ili joj je bilo bolje kod braće...tačka. Isto važi i za srpkinje....

Back