andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
necije "moranje" nije svacije ali slazem se sa tobom. Mislim zavisi kako je zasluzio.Није о томе реч, већ да мораш бити верна човеку, мужу. А не да побегнеш чим мало загусти.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necije "moranje" nije svacije ali slazem se sa tobom. Mislim zavisi kako je zasluzio.Није о томе реч, већ да мораш бити верна човеку, мужу. А не да побегнеш чим мало загусти.
Zakoni moraju da se primenjuju. A tebe i ostale balkanske seljačine i opančare treba opaliti po džepu da se naučite držati reda i zakona. Takva vlast treba Srbiji!Наталитет је важнији од свега, па и од неких закона и конвенције! То би требало да знаш, злуради човече! Најважније је да је брак стабилан и да имају пуно деце!
Уосталом није је он купио у Србији,него у Албанији. Молим лепо.
Шта ти смета срећа других људи?Zakoni moraju da se primenjuju. A tebe i ostale balkanska seljačine i opančare treba opaliti po džepu da se naučite držati reda i zakona. Takva vlast treba Srbiji
Као што рекох,љубав је дељење и добра и зла. И сито и решето. То је и брак. Нема бежања !necije "moranje" nije svacije ali slazem se sa tobom. Mislim zavisi kako je zasluzio.
Dulence, prava si romantična duša.Е овако се склапају бракови:
![]()
Dua Lipa je dosta politički angažirana, pa ne znam baš
Ne gledaj na to kao na trgovinu ljudima već kao na miraz, samo obrnuto.Zakoni moraju da se primenjuju. A tebe i ostale balkanske seljačine i opančare treba opaliti po džepu da se naučite držati reda i zakona. Takva vlast treba Srbiji!
Kakva crna kupovina žena u 21. veku! Slobodnih žena i udovica po Evropi koliko hoćeš. Ako neće Srbijanka da se udaje, treba joj noga u guzicu i otići u Evropu. Ima Nemica, Francuskinja, Irkinja i Engleskinja koje bi bile srećne da ih belac samo takne a kamoli oženi. Samo bez opijanja i kurvanja. To žene ne vole. Treba im muž. A za Srbiju trebaju Filipinke, Kineskinje, Nepalke. A ove naše nek se nauče pameti.Шта ти смета срећа других људи?
Zakoni treba da se primenjuju. Srbija je nasledila od SFRJ potpisane konvencije UN-a, KEBS itd. kojim je zabranjeno ropstvo, trgovanje ljudima i sl. Ali u Vučićevoj Srbiji jse zakoni primenjuju selektivno i ustav krši svaki dan. Bez primene zakona nema države. Ovo sada je latinoamerička banana republika i operetni predsednik.
Tako se ne pravi država. Država mora da bude zakon i red. Posle II rata se kod nas, kad nije bilo Srbijanaca na vlasti, išlo u zatvor za ukradeni sapun, za ukradeni ovcu se išlo par meseci u zatvor. Tako se pravi država.
pa vi ste nas napravili ovakvim zenama,sta sad cmizdrite?Kakva crna kupovina žena u 21. veku! Slobodnih žena i udovica po Evropi koliko hoćeš. Ako neće Srbijanka da se udaje, treba joj noga u guzicu i otići u Evropu. Ima Nemica, Francuskinja, Irkinja i Engleskinja koje bi bile srećne da ih belac samo takne a kamoli oženi. Samo bez opijanja i kurvanja. To žene ne vole. Treba im muž. A za Srbiju trebaju Filipinke, Kineskinje, Nepalke. A ove naše nek se nauče pameti.
Ehh, baš će one poletit na BalkanKakva crna kupovina žena u 21. veku! Slobodnih žena i udovica po Evropi koliko hoćeš. Ako neće Srbijanka da se udaje, treba joj noga u guzicu i otići u Evropu. Ima Nemica, Francuskinja, Irkinja i Engleskinja koje bi bile srećne da ih belac samo takne a kamoli oženi. Samo bez opijanja i kurvanja. To žene ne vole. Treba im muž. A za Srbiju trebaju Filipinke, Kineskinje, Nepalke. A ove naše nek se nauče pameti.
i auto se menja za mladji model a nece covek.ne novog nego mladjeg![]()
tabe zao mi obecana sami auto se menja za mladji model a nece covek.
Pa ima nešto u tome, danas muškarci su kao pudllice, sve bi napravili za neku mogućnost sexa, nije da ne govorim iz vlastitog iskustva ali ja barem kužim problematiku za razliku od mnogih.pa vi ste nas napravili ovakvim zenama,sta sad cmizdrite?
Ma nemoj. Svak ima svoju glavu pa nek misli njome kako će da se ponaša.pa vi ste nas napravili ovakvim zenama,sta sad cmizdrite?
Zato naši ljudi muškarci Evropa.Ehh, baš će one poletit na Balkan![]()
Ovo nije istina!pa vi ste nas napravili ovakvim zenama,sta sad cmizdrite?
ja sam oldtajmer.. oni imaju posebnu patinu i vrednosttabe zao mi obecana sam![]()
ovi dobri "siromasniji" su previse dopustili a ovi drugi postavili standarde.Pa ima nešto u tome, danas muškarci su kao pudllice, sve bi napravili za neku mogućnost sexa, nije da ne govorim iz vlastitog iskustva ali ja barem kužim problematiku za razliku od mnogih.
jugoslave ne zvoni.Ovo nije istina!
Ona zmijurina Rosa Luxemburg posijala je sjeme razdora između muških i ženskih.
pa kad krenete da mislite gornjom bice vam bolje.Ma nemoj. Svak ima svoju glavu pa nek misli njome kako će da se ponaša.
a mislila sam da je fifi najstarijija sam oldtajmer.. oni imaju posebnu patinu i vrednost![]()
varvarska plemena ne treba mesati sa namaKakva crna kupovina žena u 21. veku! Slobodnih žena i udovica po Evropi koliko hoćeš. Ako neće Srbijanka da se udaje, treba joj noga u guzicu i otići u Evropu. Ima Nemica, Francuskinja, Irkinja i Engleskinja koje bi bile srećne da ih belac samo takne a kamoli oženi. Samo bez opijanja i kurvanja. To žene ne vole. Treba im muž. A za Srbiju trebaju Filipinke, Kineskinje, Nepalke. A ove naše nek se nauče pameti.
to je tacno.iz tog laznog plemenaOvo nije istina!
Ona zmijurina Rosa Luxemburg posijala je sjeme razdora između muških i ženskih.