- Poruka
- 361.200
Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili khurve?.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš žena koje svakodnevno saleću po 20 muškaraca, i ako ih promeni 10 za godinu dana nije laka.Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili khurve?.
Imaš žena koje svakodnevno saleću po 20 muškaraca, i ako ih promeni 10 za godinu dana nije laka.
Imaš žena kojoj prođe 10 za godinu dana, i ako bude sa svih 10 onda je laka
Araone, nemoj da mi kvariš koncepciju večeras sam naročito pametanUpitno, upitno..
Tu sto salece njih 20 dnevno, njoj nije hitno i moze da bira, kulira, kalkulise, glumi sta god joj padne na pamet. Ova sto joj pridje njih limitiran broj, ona propusti taj voz i cekaj miko sledeci pola godine.
Udjes li ti u krcat autobus ako znas da je sledeci za dva sata?
Meni je to na prvom mestu a ne broj..oko 5... uz to je bitan i kvalitet partnera
Araone, nemoj da mi kvariš koncepciju večeras sam naročito pametan
ne volim taj izraz laka žena..laka osoba nasuprot teške osobe znači nešto sasvim drugoDakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili khurve?.
Može i nakon jednog akonse potrudi da dobije epitetDakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili khurve?.
mozda kalkulise kad je mladja i nesikusnija..ako je takav tip, a dve takve znam, onda negde oko 30te im pukne film i namerno idu neugledne i trude sa da budu neupadljive jer im pukne film od gomile idiota koji imaju identican nastup na svakom mestu.Upitno, upitno..
Tu sto salece njih 20 dnevno, njoj nije hitno i moze da bira, kulira, kalkulise, glumi sta god joj padne na pamet. Ova sto joj pridje njih limitiran broj, ona propusti taj voz i cekaj miko sledeci pola godine.
Udjes li ti u krcat autobus ako znas da je sledeci za dva sata?
samo promeni mesto boravka za resetDakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili khurve?.
Isto kao ja.oko 5... uz to je bitan i kvalitet partnera
Pa može malo da se preklope. Na primer ljubiš se sa jednim, nema seksa sa njim, dok planiraš kako da raskineš sa drugim.5 od jednom pa ih vrti ko žetone ili kako?
Mislim da su to zastareli podaci iz prethodne decenije.Maksimum 1286. Sve preko toga je dro*a.
mozda kalkulise kad je mladja i nesikusnija..ako je takav tip, a dve takve znam, onda negde oko 30te im pukne film i namerno idu neugledne i trude sa da budu neupadljive jer im pukne film od gomile idiota koji imaju identican nastup na svakom mestu.
nimalo nije lako biti zena veruj.a tek zena koja privlaci, to je vise kazna nego dar.
Za mene je zena khurva ako koristi seks za karijeru ,da uhvati bogatog muskarca ili ako ima ljubavnika tj ako je nevjerna.Ako joj se tip svidja i ima seks sa njim zasto bi bila khurva bez obzira na broj partnera. Zena moze biti khurva ako se uda za tipa samo zato sto je iz dobre familije ili zato sto je bogat i kad se nevina uda.Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili khurve?.
To do fakultetaoko 5... uz to je bitan i kvalitet partnera