Koliko partnera zena sme da promeni?

Imaš žena koje svakodnevno saleću po 20 muškaraca, i ako ih promeni 10 za godinu dana nije laka.
Imaš žena kojoj prođe 10 za godinu dana, i ako bude sa svih 10 onda je laka

Upitno, upitno..

Tu sto salece njih 20 dnevno, njoj nije hitno i moze da bira, kulira, kalkulise, glumi sta god joj padne na pamet. Ova sto joj pridje njih limitiran broj, ona propusti taj voz i cekaj miko sledeci pola godine.

Udjes li ti u krcat autobus ako znas da je sledeci za dva sata? 😀

Upitno, upitno..

Tu sto salece njih 20 dnevno, njoj nije hitno i moze da bira, kulira, kalkulise, glumi sta god joj padne na pamet. Ova sto joj pridje njih limitiran broj, ona propusti taj voz i cekaj miko sledeci pola godine.

Araone, nemoj da mi kvariš koncepciju večeras sam naročito pametan :mrgreen:

Upitno, upitno..

mozda kalkulise kad je mladja i nesikusnija..ako je takav tip, a dve takve znam, onda negde oko 30te im pukne film i namerno idu neugledne i trude sa da budu neupadljive jer im pukne film od gomile idiota koji imaju identican nastup na svakom mestu.

nimalo nije lako biti zena veruj.a tek zena koja privlaci, to je vise kazna nego dar.

mozda kalkulise kad je mladja i nesikusnija..ako je takav tip, a dve takve znam, onda negde oko 30te im pukne film i namerno idu neugledne i trude sa da budu neupadljive jer im pukne film od gomile idiota koji imaju identican nastup na svakom mestu.

nimalo nije lako biti zena veruj.a tek zena koja privlaci, to je vise kazna nego dar.

Obicno odgovaram sa ironijom, ali ne zlonamernom iako moze tako da zvuci, ali mi je to prosto sistem jer se uvek zezam, da ne shvatas kao da tebe sprdam i peckam.

Ovo sam napisao jer se ne secam da smo komunicirali; pa da se ne istripujes kao vecina koja me ne zna; ali tripuje da me zna u dusu.

A odgovor na ovo bi bio, da, mnogo mi ih je zao, biti zena koju svi zele gde ti se sva vrata otvaraju, a na osmeh mozes da dobijes sta god hoces i za nesto za sta neko oguli dupe ceo zivot, to je bas potresno 😀

Pre neki dan mi se isto zalio jedan mali milioner, nasledni milioner; kako je imao ne tako lak zivot jer je na skolovanje u Ameriku morao da ide ekonomskom klasom, zamisli roditelji nisu hteli da mu daju prvu ili biznis… rekoh umalo mi suza nije krenula hahahah.

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili khurve?.
Za mene je zena khurva ako koristi seks za karijeru ,da uhvati bogatog muskarca ili ako ima ljubavnika tj ako je nevjerna.Ako joj se tip svidja i ima seks sa njim zasto bi bila khurva bez obzira na broj partnera. Zena moze biti khurva ako se uda za tipa samo zato sto je iz dobre familije ili zato sto je bogat i kad se nevina uda.

Back