Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1/1Evropski Bangkok
Znam šta je tvoj ideal! To nije ni Brisel, ni Moskva, niti tvoj glavni grad Zagreb. Tvoj ideal je Ćacilend
Pogledajte prilog 1818845
Danas Albanci zvanično otvorili poslednji peti klaster za pristupanje Evropskoj Uniji! Ranije su otvorili šesti, da ne bude zabune.
Rama kaže da lagano ulaze u EU za dve godine!
Nama , ekonomskom tigru, su ostala još samo 4 od 6! ( 2,3,5 i 6 )
Znači Albanija će milion posto pre nas da uđe u Evropsku Uniju!
Još jedan lični uspeh našeg predsednika pošto je pogurao svoju reprezentaciju Albaniju da oni odu u baraž a ne mi ( šutnuo nas da igramo u Leskovac bre! ) i pošto im je dao Kosovo!
https://nova.rs/vesti/svet/albanija-otvorila-poslednji-klaster-za-pristupanje-eu/
Eto. A mladog perspektivnog političara iz RS-a baš trandža da zaludiBeograd pretvorio u jebarnik. Na hiljade ruskih, ukrajinskih, brazilskih itd. kuurava zadnjih godina ordinira po Beogradu, a najveća koncentracija im je na Belvilu i na Beogradu na Vodi.

Jel Draška Stanivukovića?
Vratija se Šime...Živjela Albanija nama Crnogorcima braća![]()
Da. Ali je ipak u EU i NATO. To sam hteo reći.Bugarska je i dalje orijentalna turska zabit u svakom smislu, kao i Rumunija, Grcka i Kipar.
Jednostavno , vizantijsko-turska kultura/ mentalitet i razvoj ne idu zajedno.
Pa kada ih bira neki Ljubo Karan. Imala je i SRBIJANSKA politička scena dobrih ženskinja, ali propadoše na audiciji kod Udbe.E sad uporedi Kolindaru sa tamo nekom Vjosom Osmani, Atifete Jahjagom ili Cmarrinikom Cobanu, videces da je cak i antropoloski Kolindara Evropa a ove dve orijent.
Pitam se šta @ZabranjeniLegenda kaže na taj tvoj post.E sad uporedi Kolindaru sa tamo nekom Vjosom Osmani, Atifete Jahjagom ili Cmarrinikom Cobanu, videces da je cak i antropoloski Kolindara Evropa a ove dve orijent.

I Turska je. Pa je i dalje orijent.Da. Ali je ipak u EU i NATO. To sam hteo reći.
Ante Brnabić je isto iz HrvatskeE sad uporedi Kolindaru sa tamo nekom Vjosom Osmani, Atifete Jahjagom ili Cmarrinikom Cobanu, videces da je cak i antropoloski Kolindara Evropa a ove dve orijent.
Kolinda izgleda srednjoevropski, kao i većina Hrvatica iz njenog zavičaja (Gorski Kotar).E sad uporedi Kolindaru sa tamo nekom Vjosom Osmani, Atifete Jahjagom ili Cmarrinikom Cobanu, videces da je cak i antropoloski Kolindara Evropa a ove dve orijent.
Pre smo bliži ovom drugom scenariju. Čisto sumnjam da Albanija može biti uzor društvu koje godinama ima psihopatu sa sarajevskog ratišta za predsednika.Sa Oskarom na vlasti i ne zaslužujemo da budemo deo EU. No, bolje je na evropskom putu da kao kandidat večno budemo i da nam Albanija kao punopravna članica Evropske unije bude uzor, nego da nam Brisel suspenduje kandidaturu pa da ruskom gubernijom i de jure postanemo, a šta nam žele ovi što nas mrze i zato na temi pričaju kako Srbija ne treba da bude članica EU.
Ja sam rekao za Bugarsku. Turska nije u EU. Niti će biti.I Turska je. Pa je i dalje orijent.
Bugarska...Turska .... isti vrag.Ja sam rekao za Bugarsku. Turska nije u EU. Niti će biti.
"Nema ništa lepše od orijenta"I Turska je. Pa je i dalje orijent.
Kako god. Bitna je poenta. Srbija nije u EU i NATO a nešto je manja orijentalna kasaba. Ali šta ti vredi.Bugarska...Turska .... isti vrag.
Taman da onaj milos pavlovic omasti malo brk.Beograd pretvorio u jebarnik. Na hiljade ruskih, ukrajinskih, kineskih, brazilskih itd. kuurava zadnjih godina ordinira po Beogradu, a najveća koncentracija im je na Belvilu i na Beogradu na Vodi.
I desetine hiljada njemu slicnih. Beograd pretvorio u jebarnik. Na hiljade ruskih, ukrajinskih, kineskih, brazilskih itd. kuurava zadnjih godina ordinira po Beogradu, a najveća koncentracija im je na Belvilu i na Beogradu na Vodi.
Vuce ga i krv na tu stranu, ne samo ubedjenje. I sam je rekao da su u Africi lokalci mislili za njega da je iz Sirije/Libana zbog izgleda."Nema ništa lepše od orijenta"
Zoran Ćirjaković
Vi paprikari s juga ste najorijentalniji faktor Srbije. Po fizičkom izgledu, izgledu gradova, "kulturi", razvijenosti, čistoći...."Nema ništa lepše od orijenta"
Zoran Ćirjaković