Albanija na korak od EU!

koje bre pitanje Kosova? :D pa Musliju im predao Kosovo!
Albanija ulazi za dve godine!
Srbija i Kosovo mogu ili da uđu đuture ili ni jedni ni drugi (što je verovatnije). Zemlje koje imaju nerešena krupna teritorijalna pitanja ne mogu postati članice tek tako. Znam da je bio problem oko Hrvatske i Slovnenije vezano za Piranski zaliv ali to je sitno.

Albanija ne može da uđe za dve godine jer je to prebrzo.

Ako ima nešto dobro od rata u Ukrajini to je da se EU odlučila da ubrza prijem novih članica zbog bojazni da bi mogli da se okrenu Rusiji. To za SRB naravno ne važi jer smo se mi već uveliko okrenuli Rusiji i ne zanima nas put u zlu Jevropu.

Srbija i Kosovo mogu ili da uđu đuture ili ni jedni ni drugi (što je verovatnije). Zemlje koje imaju nerešena krupna teritorijalna pitanja ne mogu postati članice tek tako. Znam da je bio problem oko Hrvatske i Slovnenije vezano za Piranski zaliv ali to je sitno.

Ako ima nešto dobro od rata u Ukrajini to je da se EU odlučila da ubrza prijem novih članica zbog bojazni da bi mogli da se okrenu Rusiji. To za SRB naravno ne važi jer smo se mi već uveliko okrenuli Rusiji i ne zanima nas put u zlu Jevropu.
Albanija ulazi

Tek su otvorili poslednji klaster. Dok ga zatvore može da prođe par godina, pa onda neko vreme do zvaničnog datuma ulaska. Teško će pre 2030. a verovatnije je da će još kasnije. U međuvremenu će se završiti rat u Ukrajini pa će imati posla i oko UKR + Crna Gora.

I po genetskim testovima najslicniji Rumunima i Bugarima, a od Hrvata, Slovenaca, te istocnih i zapadnih Slovena udaljeni kao od Neptuna.
Po genetskim testovima, arijevski R1A1 DNK haplotip, koji se popularno naziva "srpski gen" koji potiče od pre 12 000 - 12 500 godina, danas se najviše nalazi baš na "južnoj prugi," to jest kod mene u Pomoravlju, zatim među Staro Srbijancima u Republici Kosovo i u Severnoj Makedoniji.

Po genetskim testovima, arijevski R1A1 DNK haplotip, koji se popularno naziva "srpski gen" koji potiče od pre 12 000 - 12 500 godina, danas se najviše nalazi baš na "južnoj prugi," to jest kod mene u Pomoravlju, zatim među Staro Srbijancima u Republici Kosovo i u Severnoj Makedoniji.
Samo što R1a nije najjači gen među Srbima, nego I2.

Screenshot_20251117-163822.jpg

Tek su otvorili poslednji klaster. Dok ga zatvore može da prođe par godina, pa onda neko vreme do zvaničnog datuma ulaska. Teško će pre 2030. a verovatnije je da će još kasnije. U međuvremenu će se završiti rat u Ukrajini pa će imati posla i oko UKR + Crna Gora.
Sve će vredni Albanci da urade šta treba i na vreme, a da bi ušli u EU 2030. godine, jer oni žele da uđu u EU. Edi Rama je, na primer, dozvolio stranim državljanima-istražiteljima iz EU da u Albaniji vode istrage u slučajevima korupcije i šverca.

дај по окрузима.

ChatGPT said:​

Испод је оријентациони преглед по окрузима Србије, заснован на доступним научним студијама, локалним Y-ДНК пројектима и регионалним узорцима (не постоје званични пописи по окрузима, али ово су најпрецизније процене које се могу дати).

🇷🇸

🟦

• Банатски округ
  • Севернобачки округ
  • Средњобанатски округ
  • Јужнобачки округ
  • Сремски округ
    → Војводина генерално има највиши проценат R1a у Србији.
  • Браничевски округ
  • Зајечарски округ
    → Источна Србија је други велики центар R1a.

🟩

• Подунавски округ
  • Шумадијски округ
  • Поморавски округ
  • Рашки округ
  • Колубарски округ

🟨

• Мачвански округ
  • Златиборски округ
  • Нишавски округ
  • Топлички округ
  • Расински округ

🟥

• Пчињски округ
  • Јабланички округ
(Југ Србије има најмање R1a, а више E-V13 и J2.)

📌

• На северу и истоку Србије R1a достиже европске словенске нивое (20–30%).
  • У централној Србији је умерена (15–20%).
  • На југу Србије је знатно ређа (5–12%).
  • Најчешће подгране у свим окрузима су R1a-M458 и R1a-Z280.

Albanija će prije Crne Gore u EU zbog jake proruske struje u crnogorskoj vladi.
Recimo CG je isključena iz dijeljenja osjetljivih NATO podataka zbog toga, poput Mađarske i Slovačke, a ni EU neće novog Orbana ili Fica u svojim redovima
Svakako da će ta proruska struja u crnogorskoj vladi, uz obilatu pomoć Oskarovog režima kao i Kremlja, pokuša da osujeti ulazak Crne Gore u EU. Jer, Moskvi je strašnije da neka zemlja gde želi da ima uticaj uđe u EU nego u NATO premda će lažljivi Kremlj uvek da istakne NATO kao "glavni problem."

Na Albaniju Moskva nema uticaja. Ako je Putin i imao jedno vreme (u periodu kada je Brisel bio nevoljan vezano za proširenje EU) uticaja na Edija Ramu, kada je Putin izvršio agresiju na Ukrajinu, tada je Edi Rama, pošto se radi o državniku za razliku od Oskara, shvatio da je došao momenat, zasukao je rukave i uvešće Albaniju u EU 2030 godine.

Za Srbiju je jedina nada da "tamo neko" na Zapadu odluči da upravo zbog ruskog malignog uticaja ne može ostavi "rupu na EU tepihu" da parafraziram Tomu Diplomu, i pomogne prešaltovanje Srbije sa ruskog na evropski kolosek.

Čuj srpski geni, čuj arijevski geni. Tačno se vidi da izvireš sa kojekakvih ospkurnih hrvatskih i bošnjačkih adresa. I oni vrlo rado barataju izrazima arijevski, hrvatski, bošnjačkih geni. Iako takvo nešto u potpunosti ne postoji.
Indoevropljani, kao nosioci R haplogrupa, nisu ništa drugo nego li osvajači na tlu Evrope, koji su se ovde pojavili pre 5-6.000 godina.
Jedina autohtona haplogrupa na tlu Evrope je I, sa svim svojim kasnijim mutacijama.
Moguće nastala u toku procesa mešanja prvih ljudi koji su stupili na tlo Evrope i ovdašnjih neandertalaca. U tom smislu, samo o njoj se može govoriti kao arijevskoj.
Sve ostalo su Azijati.

Back