Alatke iz kuhinje

zdravo svima ja sam novi clan ali vec neko vreme pravim torte pa bih mogla da vam pomognem sto se tice kupovine profesionalnog kompresora koji sam i ja kupila http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/Kompresori/1072/Kompresori/ pre par meseci u novom sadu u firmi koja je specijalizovana za snabdevanje kozmetickih salona tu imate i pistolje i boce staklene moja preporuka je da ih kupite vise da boju koju napravite ne bi bacale i naravno sto se tice cene ubedljivo su najjeftiniji ceo komplet sa 6 bocica pistoljem crevom i cetkicama za ciscenje me je kostao oko 13000 pa ako nekom nije skupo i ako se profesionalno bavi ovim poslom nadam se da sam vam pomogla veliki pozdrav od mene

ja sam od njega narucivala zlatnu i srebrnu boju koja je fantasticna i veoma sitna tako da se kompresor tj pistolj ne zapusava ali su mu cene astronomske npr on pistolj prodaje za 100 eura a ja sam ga kupila za 1500 din a ceo komplet za airbrush mu je oko 300 eura a ja sam ga u novom sadu kupila za 130 eura pa vi devojke prosudite same cime se sve covek bavi a sto se tice kalupa ja sam cula da nisu bas nesto jer su previse mekani ako nekom treba pomoc za kalupe ja sam ih narucivala iz amerike i preeeeeeeeeeeeeeeeeedivni su

Nisam znala da ste vec pricale o tome :)
Generalno mi ne treba, ja tamo ne kupujem nista sem tacni za torte, a verovatno ne bih ni to da znam gde se nalazi ta prodavnica Jablanica o kojoj svi pricate:lol: ali u doba kada sam jos uzimala fondan kod nje desilo se da sam poslala muza da kupi, bio zimus neki kijamet i znam da mu je racunala vise nego obicno... tipa, kilogram belog fondana je bio 490 din, ona mu je naplatila 550... tako nesto. Pomislila sam da je poskupelo, medjutim sledeci put kada sam ja otisla ponovo opet je bio 490. ;)

da i ja mislim da je tako...postoji par stvari koje moraju kroz racun...tipa ove nove modlice koje su dobili (meni je palo na pamet da su to uzeli iz eurowilta, mozda i lupam, ali cini mi se da su slicne cene tih modlica i alata sto imaju sad u ponudi a videla sam i casopis slatka planeta u Eriksonu)

oni su u principu distributeri za barvalo i proizvodjaci slaga i uglavnom rade preko racuna sa poslasticarima,u principu to sto nam prodaju izlaze nam u susret,a tacne iz jablanice su drugacije nego one u erisonu i imaju plice kutije koje su bezveze,a opet tacne iz jablanice ne mogu da stanu u kutije iz eriksona i cena im je slicna.

devojke u eriksonu ako trazite racun dobijate robu po skupljoj ceni,to sto daca kaze zena nam izlazi u susret sto nam prodaje bez racuna,inace skoro ju je neko prijavio inspekciji zbog istog tog racuna:eek::(,sto se tice viltonovog alata nije iz eurovilta i oni ce prodavati jos alata,prosiruju radnju.:bye:

devojke u eriksonu ako trazite racun dobijate robu po skupljoj ceni,to sto daca kaze zena nam izlazi u susret sto nam prodaje bez racuna,inace skoro ju je neko prijavio inspekciji zbog istog tog racuna:eek::(,sto se tice viltonovog alata nije iz eurovilta i oni ce prodavati jos alata,prosiruju radnju.:bye:

super!Mnogo su mi lokacijski bliži, da ne kažem da su 3 ulice od mene! jedino mi nije jasno kako su mm naplatili pre neki dan 8 tacni i 1 kg gum paste 1070,00 din:think:
Jesu li tacne poskupele? Po ovoj računici ako su tacne 60,00 din,gum pasta je 590,00.

Ja sam pre neki dan bila u Eriksonu sad ispod svakog artikla ima MP i VP cena sto ranije nije bio slucaj, ali princip racun putem digitrona i dalje radi, tacne su idalje 60 din one srebrne kvadratne, za druge ne znam.

Back