Alatke iz kuhinje

Evo i obecanih slika iz jedne becke radnje kojoj je glavna ponuda namestaj ali u okviru sitnih stvari za kuhinju imaju vrlo interesantnu ponudu modli i kalupa. Nesto sam usilkala pa da podelim sa vama:

ne mogu da se stim za koliko pralina je ovaj kalup, ali uz njega se dobije i knjiga sa receptima
attachment.php

ovo su kalupi za 15 pralina

attachment.php

a ovo su modle za kekse i kolace, uglavnom je cena 50-70 centi po komadu. Ali ne znam cenu za ove pojednacne male plehcice-modle

attachment.php

A u pozadini se vidi i neki set za dobos tortu

attachment.php

Na zalost, nisam imala punoo vremena da proucavam jer nisam bila sama i vec smo imali dogovvor da idemo negde dalje... i posle nisam stigla da se vratim. Ali eto ako mislite da je ovo povoljno i imate nekoga ko ovih dana ide u Bec iskoristite

eh da asma ostala jos koji dan duze ja bih vama odande postavila slike pa pitala. Ovako nisam znala koje su cene inace pa nisam htela da uzmem, sta bih posle radila da niko nece....
A u toj radnji sam bila tek u subotu oko 2, a njima inace subotom radnje rade do 6 i nisam stigla posle da se vratim a u nedelju sam vec putovala (inace u nedelju apsolutno nista ne radi)

ove kalupe za praline - druga po redu slika,imam...(drugraice hvala!:D) ima u Hrvatskoj da se kupe...a videla sam u kiki - doduse ne sve modele vec ove kockice, ali eto ima bar nesto :)

Pa da, ocekivala sam da bi Kika mogla da ima tako nesto - na cosetu sam pisala da su u Austriji to dve konkuretske firme i koncepcija im je jako slicna, samo ne znam koliko se ponuda Kike razlikuje kod nas i u Austriji

alati (Medium).jpg
Ja sam se malo ponovila. Nije mi stiglo sve sto sam zelela posto u TorteCo stize roba za 20-setak dana. Tescoma modle ( one na slici gore levo i gore desno ) sam kupila u Merkuru. I svaki set od 12 komada je nesto jace od 300 dinara.

Back