Alatke iz kuhinje

Možda će nekog zanimati: u Merkuru može da se kupi tanjir, doduše za picu, koji se okreće, kao grnčarski točak. Mislim da može da koristi pri ukrašavanju, jednom je pisano o tome, mislim da je bio iz Ikee.

Ovako to izgleda, a kosta oko 600 dinara (ima i sa staklenom plocom, ali kosta trostruko i zove se Lenja Suzan. Cudna imena daju Englezi, a mozda ima i neke simbolike.

Prilozi

• PC090062.jpg
    PC090062.jpg
    28 KB · Pregleda: 40
  • PC090079.jpg
    PC090079.jpg
    45 KB · Pregleda: 44
Jao, ja kad sam pocinjala prvo sto sam kupila je bilo Wiltonovo pokretno postolje, videla na YT da svi rade na tome pa kao necu moci bez istog. Eno ga stoji neotpakovano u kutiji, ni jednom nije korisceno:rumenko:

Zene, gde u Beogrdu moze da se kupi nesto od alata za dekoraciju(bilo fondan ili slag) a da to nije Eurovilt i Torteco.U Pancevu nista zivo nema sto sam htela,roba tek za 3 meseca stize,a u Euroviltu su bas jaki sa cenama.Gledala da kupim onaj set stapica 10 kom sto se koristi za fondan kosta 42evra:eek: bas je puno,jer ja jos uvek vezbam i ucim.

Gledala sam reklamu top šopa za novu turbo rernu, pa sam mislila da pitam i ostale šta misle o njoj?
Meni deluje da je odlična za spremanje hrane, a kako bi izgledalo da se peku u njoj odjednom dve kore za tortu? Smučilo mi se pečenje jedne po jedne, traje čitavu večnost!
Kažu ima prečnik 30,5 cm ali ne deluje toliko velika, ma sva sam nepoverljiva kad su te stvari u pitanju.

Ne znam za tu turbo rernu ništa, niti znam koliko košta, ali znam da ja imam ugradnu "gorenje" multifunkcionalnu rernu koja peče na tri nivoa istovremeno. Od srca bih je preporučila. Mislim da ne košta više od 20 - ak hiljada dinara, a trostruko smanjuje potrošnju struje i trostruko ubrzava rad.

Gledala sam reklamu top šopa za novu turbo rernu, pa sam mislila da pitam i ostale šta misle o njoj?
Meni deluje da je odlična za spremanje hrane, a kako bi izgledalo da se peku u njoj odjednom dve kore za tortu? Smučilo mi se pečenje jedne po jedne, traje čitavu večnost!
Kažu ima prečnik 30,5 cm ali ne deluje toliko velika, ma sva sam nepoverljiva kad su te stvari u pitanju.

Ne bih ti to savetovala,pogotovo sa top shopa...za malo vishe para imash ugradne rerne , shto ti reche Domacica i da te vidi Bog.
Moj shporet je "Konchar" imam turbo rernu, duboka je i mogu da pechem, a i pechem, tri kore istovremeno, odlichna je za ovaj nash posao sa tortama, inache taj shporet koristim i za moju svakodnevnu kuhinju, ja sam vrlo zadovoljna.

Back