- Poruka
- 129.691
Kako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ja kao super - septembar, nema vrućina... a ha, kako da ne.Ne podnosim vručine. Ovog leta sam baš smlaćena vrućinama, ništa sem onog što baš moram.
Spremam se za godišnji.Mislila sam da će biti manje vruće, ali...![]()
Ma, da..Da, ja kao super - septembar, nema vrućina... a ha, kako da ne.
Arad je lepši, ali bi se duže kuvao. Karaš je za leto, ne vidiš sunca od drveća.ja trknuo do temisvara na izlet i prokuvao![]()
e moras na pp-u da mi ispricas sve oko toga jer ja volim da trknem tamo jer mi je blizu.. nekad i prenocim tamo..Arad je lepši, ali bi se duže kuvao. Karaš je za leto, ne vidiš sunca od drveća.
E sad bih... ma idi bre.
Nisi znao da je i tamo vruće?ja trknuo do temisvara na izlet i prokuvao![]()
Drug radi reportažu svake akcije, neke su naše solo varijante pa ću ti poslati link na njegov blog.e moras na pp-u da mi ispricas sve oko toga jer ja volim da trknem tamo jer mi je blizu.. nekad i prenocim tamo..
kad budes imala vremena napisi neki lep pp sa preporukama.
Drug. D.R.U.G.opsaaa drug pa solo put u zabit rumunije gde osim meke trave i oblaka nema zive duse![]()
i jos se snimate./..qq :ja sam..Drug. D.R.U.G.
Rumunski Karpati su Meka za odmaranje duše, a za umor tela ne moram baš tako daleko.
pa muz ne moze da te navata preko grane a i u romingu si..ne mozes da mu se javis..iskusnoa za umor tela ne moram baš tako daleko.
Imamo svašta u planu, pa čak i Skandinaviju.i jos se snimate./..qq :ja sam..
nego ejl ti treba saputnik za nova istrazivanaj rumunije i snimanja klipova?![]()
Em što nemam muža, em što imam besplatan roming. Tako da... ja ti dođem ki 'tica na grani.pa muz ne moze da te navata preko grane a i u romingu si..ne mozes da mu se javis..iskusno![]()
izdrzljiv sam...mislim mogu puno da ...pesacimMoraš da ispuniš par uslova i primljen si.
Ne.cek cek..nemas muza? ..sto ja to tek sad saznajem?![]()
To se traži!izdrzljiv sam...mislim mogu puno da ...pesacim![]()
za nekog gubitak, za drugog dobitak
Ali u posebnim vremenskim uslovima, bez ranca, opreme, onih cipelaizdrzljiv sam...mislim mogu puno da ...pesacim![]()
Naravno, nisi valjda mislio da budeš go?!ma moze i obuceno..ne pravim pitanje..