Prebaci u temu Lidl, mada, krenulo je spontano oko tvoje šetnje i opremema pricali smo o lidlovim proizvodima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prebaci u temu Lidl, mada, krenulo je spontano oko tvoje šetnje i opremema pricali smo o lidlovim proizvodima.
Na ovim temperaturam gledam da sve obaveze spakujem do 10 ili posle 19h. Uzasno mrzim vrucine i u tom vremenu ne znam sta sa sobom. Postao puno usporeniji, ono sto odradim u cetiri zida to je. Mada imam vise vremena za svoje neke stvari oko posla, vise planovi i vezbeKako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
ne..nisam ego manijak..Hoćeš da ti kažem da si u pravu?
Faširke? Hm, vidi ti to! Od kud si ti pokupio taj naziv.odoh na jednu aktivnost u vrelim danima..da pravim drugi put u zivotu fasirke, nadam se da ce uspeti i posle sladoled od visanja po mom receptu
kuckamo se ...
ne razumem..zar se ne zovu tako?Faširke? Hm, vidi ti to! Od kud si ti pokupio taj naziv.
Aj, stavi onu kecelju domacinku, da se ne umazesodoh na jednu aktivnost u vrelim danima..da pravim drugi put u zivotu fasirke, nadam se da ce uspeti i posle sladoled od visanja po mom receptu
kuckamo se ...
sad ce pikolina reci, stavi ili ne stavi sta hoces ali obavezno imaj cipeleAj, stavi onu kecelju domacinku, da se ne umazes
Da ali ne u svim krajevima.ne razumem..zar se ne zovu tako?
Kecelja da ali ako nema ništa ispod, a cipele samo ako postoji opasnost od... proklizavanja.sad ce pikolina reci, stavi ili ne stavi sta hoces ali obavezno imaj cipele
Da da, nisi pogrešio. Faširano meso je mleveno meso ali se ne upotrebljava tako često.mislio sam da se fasirane snicle zargonski zovu - fasirke..bar ih ja tako zovem
mama iz beograda gomilu generacija u nazadDa ali ne u svim krajevima.
Kecelja da ali ako nema ništa ispod, a cipele samo ako postoji opasnost od... proklizavanja.
Nije tema, jesi gledao onaj snimak severine sa neke skorije privatne zurke??? Skoro sam dobio video, valjda nisam obrisaosad ce pikolina reci, stavi ili ne stavi sta hoces ali obavezno imaj cipele
Odalo te mesomama iz beograda gomilu generacija u nazad
tata iz vojvodine.
pa sad proceni odakle sam pokupio
a za proklizavanje..valjda su dame zaduzene za to
iz lidlaOdalo te meso
I dobro ih zapertlaj.sad ce pikolina reci, stavi ili ne stavi sta hoces ali obavezno imaj cipele
još ako ima samo kecelju!!! Auuu!I dobro ih zapertlaj.
Meni se jednom u šumi, u bespuću, odvezala pertla.
Sagnula se da zavežem, ukočilo me nisam mogla da se ispravim.
Ali srećom po mene, dobro se završilo na kraju.
Naravoučenije: pravi faširke u dobro zapertlanim cipelama
ja stavim, meso, prezle, dva jajeta i svasta od zacinaDodaj senfa i šalji. Danas ne kuvam. Ič.
i jos da je neko bio izaaaaajoš ako ima samo kecelju!!! Auuu!