Džudi S Domaćin Moderator Poruka 4.925 25.08.2024. u 23:09 - Aktivnosti u vrelim danima #101 Lagano jelo, osnovno spremanje kuće, svaki čas tuširanje, malo sam na forumu, malo više čitam..I čekam kišu!
Lagano jelo, osnovno spremanje kuće, svaki čas tuširanje, malo sam na forumu, malo više čitam..I čekam kišu!
L LedeniBGD Ističe se Poruka 2.048 26.08.2024. u 10:30 - Aktivnosti u vrelim danima #102 Углавном се трудим да не фасујем бронхитис или упалу плућа по оваквом времену. Прошле недеље био мало на одмору па се расхлађивао.
Углавном се трудим да не фасујем бронхитис или упалу плућа по оваквом времену. Прошле недеље био мало на одмору па се расхлађивао.
~sweet girl~ Domaćin VIP Poruka 3.941 26.08.2024. u 12:42 - Aktivnosti u vrelim danima #103 Pinocchio: Ne. Kliknite za proširenje... I ja se iznenadih da ti nemas muza. Ubjedjena sam da sam citala da imas, ili sam takav utisak stekla. Nista za to, svecano najavljujem, -pam pam ppam paaaaam- Konkurs otvoren do upotpune mjesta.
Pinocchio: Ne. Kliknite za proširenje... I ja se iznenadih da ti nemas muza. Ubjedjena sam da sam citala da imas, ili sam takav utisak stekla. Nista za to, svecano najavljujem, -pam pam ppam paaaaam- Konkurs otvoren do upotpune mjesta.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 22.529 26.08.2024. u 12:59 - Aktivnosti u vrelim danima #104 ~sweet girl~: I ja se iznenadih da ti nemas muza. Ubjedjena sam da sam citala da imas, ili sam takav utisak stekla. Nista za to, svecano najavljujem, -pam pam ppam paaaaam- Konkurs otvoren do upotpune mjesta. Kliknite za proširenje... Ne ne, ja sam svoje završila što se tiče izvoda iz matične knjige venčanih. Hvala lepo.
~sweet girl~: I ja se iznenadih da ti nemas muza. Ubjedjena sam da sam citala da imas, ili sam takav utisak stekla. Nista za to, svecano najavljujem, -pam pam ppam paaaaam- Konkurs otvoren do upotpune mjesta. Kliknite za proširenje... Ne ne, ja sam svoje završila što se tiče izvoda iz matične knjige venčanih. Hvala lepo.
acabg Buduća legenda VIP Poruka 25.357 26.08.2024. u 13:20 - Aktivnosti u vrelim danima #105 Цео бах дих спавао на ове врућине