- Poruka
- 123.251
a ovoj pikolini se.odmah brk smesi na pomisao da se sagne a neko iza
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaće. Senna preporučiojoš ako ima samo kecelju!!! Auuu!
Izbaci jedno jaje i prezle.ja stavim, meso, prezle, dva jajeta i svasta od zacina
znaci i senf?
imam dizon..jel on ok za to?
imas jos neki savet?
a ovoj pikolini se.odmah brk smesi na pomisao da se sagne a neko iza
Molim i drugi put.o pa hvala za kompliment da sam macor
Veoma je važno da meso bude dobro izrađeno, umešeno, rukom i da odstoji u frižideru pre prženjaIzbaci jedno jaje i prezle.
Meso, jaje,(možeš beli luk, i malo praziluka ili vlašca) mnogo iseckanog svežeš peršuna, so, dosta bibera, kašikica senfa. Malo aleve paprike.
Može Vranjkovića, onako, taman da me dotuče uz tu tvoju kuhinju.e sad..jos i da mu pustim neku baladicu da omeksa bolje
Uz Đoleta danas <3e sad..jos i da mu pustim neku baladicu da omeksa bolje
to neko vranjkovacko kolo?Može Vranjkovića, onako, taman da me dotuče uz tu tvoju kuhinju.
Nikola Vranjković ali mislim da ne preferira kolo.to neko vranjkovacko kolo?
Pa bas je lijepo vrijeme!Kako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
Ovo iz aprila?
Slično kao i zimiKako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
jel to onaj sto ti je "uvalio" broj?Ja po ceo dan sa svojom hedonisticki nastrojenom polovinom vodim debate o politici..
Nije...ja lepo rekoh vodim debate sa svojom hedonistickom polovinom...jel to onaj sto ti je "uvalio" broj?
Jel ovo Tromso?
kao i do sada samo usporeno sa tim da mi je klima najbolji prijatelj.. ne razdvajamo seKako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?