- Poruka
- 123.345
Kako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ja kao super - septembar, nema vrućina... a ha, kako da ne.Ne podnosim vručine. Ovog leta sam baš smlaćena vrućinama, ništa sem onog što baš moram.
Spremam se za godišnji.Mislila sam da će biti manje vruće, ali...
Ma, da..Da, ja kao super - septembar, nema vrućina... a ha, kako da ne.
Arad je lepši, ali bi se duže kuvao. Karaš je za leto, ne vidiš sunca od drveća.ja trknuo do temisvara na izlet i prokuvao
e moras na pp-u da mi ispricas sve oko toga jer ja volim da trknem tamo jer mi je blizu.. nekad i prenocim tamo..Arad je lepši, ali bi se duže kuvao. Karaš je za leto, ne vidiš sunca od drveća.
E sad bih... ma idi bre.
Nisi znao da je i tamo vruće?ja trknuo do temisvara na izlet i prokuvao
Drug radi reportažu svake akcije, neke su naše solo varijante pa ću ti poslati link na njegov blog.e moras na pp-u da mi ispricas sve oko toga jer ja volim da trknem tamo jer mi je blizu.. nekad i prenocim tamo..
kad budes imala vremena napisi neki lep pp sa preporukama.
Drug. D.R.U.G.opsaaa drug pa solo put u zabit rumunije gde osim meke trave i oblaka nema zive duse
i jos se snimate./..qq :ja sam..Drug. D.R.U.G.
Rumunski Karpati su Meka za odmaranje duše, a za umor tela ne moram baš tako daleko.
pa muz ne moze da te navata preko grane a i u romingu si..ne mozes da mu se javis..iskusnoa za umor tela ne moram baš tako daleko.
Imamo svašta u planu, pa čak i Skandinaviju.i jos se snimate./..qq :ja sam..
nego ejl ti treba saputnik za nova istrazivanaj rumunije i snimanja klipova?
Em što nemam muža, em što imam besplatan roming. Tako da... ja ti dođem ki 'tica na grani.pa muz ne moze da te navata preko grane a i u romingu si..ne mozes da mu se javis..iskusno
izdrzljiv sam...mislim mogu puno da ...pesacimMoraš da ispuniš par uslova i primljen si.
Ne.cek cek..nemas muza? ..sto ja to tek sad saznajem?
To se traži!izdrzljiv sam...mislim mogu puno da ...pesacim
za nekog gubitak, za drugog dobitak
Ali u posebnim vremenskim uslovima, bez ranca, opreme, onih cipelaizdrzljiv sam...mislim mogu puno da ...pesacim
Naravno, nisi valjda mislio da budeš go?!ma moze i obuceno..ne pravim pitanje..