- Poruka
- 23.669
A ne, cipele su jedina obavezna stavka!Ali u posebnim vremenskim uslovima, bez ranca, opreme, onih cipela
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, cipele su jedina obavezna stavka!Ali u posebnim vremenskim uslovima, bez ranca, opreme, onih cipela
Bile u Lidlu planinarske sandale.Otvorene.A ne, cipele su jedina obavezna stavka!
Sandale?Bile u Lidlu planinarske sandale.Otvorene.
Nisam mogla da se načudim.
Vibram djon obavezan. Ja volim Adidas Terex i godinama sam cipele nosila samo zimi ali sam se opametila. Opasno za grebene i kanjone.u lidlu ima svasta..nesto pametno..nesto gloopo.
ja imam one timberland hajking boots
Ja imam dosta opreme iz Lidla.Sandale?
Ne bih se usudila, ni sandale ni te iz Lidla.
Cipela je najozbiljnija "stvar" u planinarstvu, sve ostalo je manje bitno.
Ja samo čarape i dobre su.Ja imam dosta opreme iz Lidla.
Imam i njihove cipele. Solidne su, i štapovi, rančevi, kabanica, aktivne majice..
Kuća-pos'oKako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
Imali su i posude za hranu, višenamenke noževe, pištaljke, čeone lampeJa samo čarape i dobre su.
ja imam nekoliko stvariJa samo čarape i dobre su.
gde bajs na ovu vrucinu..si lood?Bajs najbolje i bazen
"radim" i subotom u firmi.........najdeblja ladovina.Kako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
sednem ispod prskalice u dvoristuKako ubijate vreme ovog avgusta u kome se temperatura nije spustila ispod 33 a neretko ide preko 37?
E nemam posudu za hranu, teške su mi pa koristim plastične.Imali su i posude za hranu, višenamenke noževe, pištaljke, čeone lampe
Kako ćeš to u šumu da poneseš?ja imam nekoliko stvari
pekac, blender.. itd..itd
blender je inace odlican..cak lomi i led sto mnogi ne mogu.
usisavaš stazu?ali ozbiljnije stvari tipa usisivac, airfryer i slicno ne bih uzimao tamo.
e da..imam i jednu podnu led lampu .. super je.
stan..usisavam stan..ne zivim u peeciniusisavaš stazu?
Bio je i onaj robot usisivač več par puta.stan..usisavam stan..ne zivim u peecini
Zar ne pišemo o letnjim aktivnostima?stan..usisavam stan..ne zivim u peecini
E taj mi treba!Bio je i onaj robot usisivač več par puta.
Ne znam kakve je snage, dosta je povljniji na slične, bio je oko 20 hiljada.E taj mi treba!
ma pricali smo o lidlovim proizvodima.Zar ne pišemo o letnjim aktivnostima?
Hoćeš da ti kažem da si u pravu?ma pricali smo o lidlovim proizvodima.