Ako Rusija pobijedi?

To je pitanje vremena.
Ispade da Vagner i Ahmat razbise ceo NATO.
Не бих знао ко је ту пресудно утицао, то бих препустио стручнијима и времену пред нама.
Оно што је јасно уочљиво је следеће; да је Украјина пред колапсом, да јој помоћ са запада није довољна обаква каква је, а да западу не пада на памет да се у сукоб умеша војно, јер су схватили да је ватрена моћ Русије несагледива, јер је у овом сукобу ангажовала неверовазно мало својих војних потенцијала, а ипак обавља своје задатке.
Запад се овде озбиљно улупао, и у војно- политичком смислу доживео страховит пораз, јер је свима јасно да не сме да уђе у рат са Русијом.

Не бих знао ко је ту пресудно утицао, то бих препустио стручнијима и времену пред нама.
Оно што је јасно уочљиво је следеће; да је Украјина пред колапсом, да јој помоћ са запада није довољна обаква каква је, а да западу не пада на памет да се у сукоб умеша војно, јер су схватили да је ватрена моћ Русије несагледива, јер је у овом сукобу ангажовала неверовазно мало својих војних потенцијала, а ипак обавља своје задатке.
Запад се овде озбиљно улупао, и у војно- политичком смислу доживео страховит пораз, јер је свима јасно да не сме да уђе у рат са Русијом.
Njima i nije cilj da Ukrajina pobedi vec da na stetu Rusije prodaju oruzje Ukrajini.
Iako je ovo duboko dogovoren rat Rusije i Amerike da bi se EU oslabila.
Nikome ne odgovara jaka Evropa.

Pa i nije,EU sad po visim cenama energenata finansira Rusiju da vodi rat,s druge strane EU salje oruzje Ukrajini,a ista ce kupiti od Amerike novo i eto kako se obrce lova na stetu EU.
Ne moras da budes strucnjak pa da skontas da je sve dobro smisljeno.
Ne finansira, rekla je da ograničava cenu nafte, na šta je Putin rekao: "Onda ja neću ni da vam je prodajem."

Znači $0 po barelu ide za vaše dečije logore

hehe, tek sad sam skontao, ja mu napisao `propao si nacisto` u smislu - nachisto.. :P On procitao kao da mu govorim da je nacista.. :lol::hahaha:
Izgubljeni u prevodu...:mrgreen::lol::whistling:
Moraš ga razumeti, on živi u Rusiji, još je član partije, dakle stalno je pod prismotrom. Nemoj sumnjati da i sve što ovde napiše neko tamo čita. Za pogrešnu reč neki su tamo već leteli kroz prozor. Bukvalno. Užasan je to pritisak.

Njima i nije cilj da Ukrajina pobedi vec da na stetu Rusije prodaju oruzje Ukrajini.
Iako je ovo duboko dogovoren rat Rusije i Amerike da bi se EU oslabila.
Nikome ne odgovara jaka Evropa.
Много имаш погрешних премиса овде, по мени...
Прва је- да продају оружје Украјини; а ко ће да им плати то оружје, и чиме?
"Мрка капа" да ће од Украјине остати ишта, после оваквог полома, за који су сами криви.
Да је рат "договорен"- натегнута је теза, и не постоји ни један доказ за такву теорију, осим параноичних конструкција оних који се држе не баш интелигентне идеје сведене на "ма сви су они исти", где се агресивност запада правда симанутим доктринама "превентивних удара", "Милосрдних анђела" и осталих тупавих опеавдања за пљачку, убијање и терорисање малих држава.
Да не знамо каква је екипа на челу колективног запада, можда би и могли да сумњамо у руске тврдње о терору над Русима у Украјини, о био- лабораторијама, о државним ударима које је запад производио као на траци у свим државама у којима је имао бекакав "интерес".
Напросто- није интелигентно занемарити та искуства, осим ако нисмо навијачки настројени...
Тачно је да ће ово много ослабити Европу, ЕУ нарочито; међутим- од тога ће корист имати само САД, а Русија талође штету, јер је ЕУ била и главни потрошач руских енергената, и главни снабдевач Русије робом широке потрошње, тако да Русија нема интерес да ЕУ ослаби и пропадне; САД губе позицију апсолутне супремације у економији, и у тој ситуацији- посегнули су за оним што могу да отму- за европским капиталом и резервама.
Не веруј мени; слушај шта говоре најугледнији западни економисти, и провери све што ти овде било ко сервира...
Овај рат ће уништити Украјину, која, после свега- и није заслужила да "претекне"; не треба бити много паметан па схватити да је тај "народ" пројекат политичког инжињеринга, толико пута виђеног и код нас на Балкану, и да је ушао врло непромишљено у сукоб у којем ће за туђ рачун и вајду платити сав цех, и то највише зато што су се ускурцхили на укућане, због комшије који их презире...
А за оваквом "Европом" нико неће дуго плакати; "пада, јер је паду била склона"...

Ништа ти не импутирам? Ти си једноставно доказана лажовчина. Узгред, искомплексиран си и то си показао више пута. Сем што си провинцијалац, по месту живљења, исто ти је стање у глави. Нигде био, ништа видео. Не знам зашто губим време са ликовима као ти, који су табула раса.
Можеш само да ме мрзиш и пољубиш у ћелу!
Vot nazdarovja ! :mazi: :hahaha:

Back